Obnoviť stránku

EVOLVEO EasyPhone FG

3,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO EasyPhone FG

Mobil na prvý pohľad označíme ako tlačidlovú klasiku. Je zásah do čierneho, ak je pre vás podstatná jednoduchá manipulácia, dlhá výdrž batérie a chcete využívať len základné funkcie. Sprostredkuje telefonovanie, SMS-ky aj organizačné funkcie typu kalendára či budíka. Automatickou súčasťou softvéru je Bluetooth spojenie s ďalšou elektronikou. Nielen pre starších používateľov bude v mobile vítanou funkciou praktické SOS tlačidlo, s ktorého pomocou upozorníte na núdzovú situáciu. Je stavaný aj na možnosť vložiť a obsluhovať hneď dve SIM karty a to bez obsadenia slotu pre pamäťovú kartu. Pokiaľ nebudete spokojní s výdržou batérie, možno ju ľahko vymeniť.

Základné prednosti mobilu EVOLVEO EasyPhone FG

  • Konfigurácia SIM kariet dual SIM + pamäťová karta
  • Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 0,3 Mpx
  • Núdzové SOS tlačidlo
  • Telefón EVOLVEO má hlavný slot pre SIM kartu typu Normálna SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Normálna SIM

Obrazovka a fotovýbava mobilu EVOLVEO EasyPhone FG

Kompaktný displej telefónu dostal menšie, ale prehľadné rozlíšenie. Je založený na technológii TFT. Foto či videovýbavu predstavuje v mobile EVOLVEO EasyPhone FG fotoaparát s rozlíšením 0,3 Mpx. Poslúži na zachytenie jednoduchších, kvalitatívne skôr základných fotografií.

Kód:  EVO114ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07