Obnoviť stránku

EVOLVEO diaľkové ovládanie, kľúčenka pre Alarmex/Sonix

4,5 26 hodnotení
9,90 €

EVOLVEO diaľkové ovládanie, kľúčenka pre Alarmex/Sonix

Jednoduché rozšírenie vašeho alarm systému o ďaľšie diaľkové ovládanie. Stačí veľmi jednoducho spárovať s hlavnou jednotkou Alarmex/ Sonix. Diaľkové ovládanie (kľúčenka) pre GSM alarm EVOLVE Sonix.Elegantný kovový diaľkový ovládač zaisťuje jednoduché ovládanie GSM alarmu Evolveo Sonix.Obsahuje štyri tlačidlá.


Celková aktivácia
aktivuje alarm v situáci, keď nie je nikto doma.Všetky snímače sú aktívne a na hlavnej jednotke alarmu bude pomaly blikať zelená kontrolka.
Deaktivácia
deaktivuje všetky čidlá aj hlavnú jednotku, na ktoré bude súvisle svietiť zelená kontrolka.
Čiastočná aktivácia
aktivuje alarm v situáci, keď je niekto doma, teda vnútorné snímače sú deaktivované a aktívne zostávajú iba vonkajšie snímače.Ľudia vnútri sa tak môžu pohodlne pohybovať bez aktivácie poplachu, ale ktokoľvek kto by sa pokúsil do domu preniknúť zvonka, spustí poplach.
Alarm (SOS tlačidlo)
aktivuje okamžitý núdzový poplach, naprv v prípade lúpežného prepadnutia za situácie, keď je alarm vypnutý v deaktivovanom režime.Na hlavnej jednotke alarmu bude blikať červená kontrolka a systém vyvolá poplach, rozošle SMS a vytočí prednastavené čísla.

Kód:  RY202k
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ACS RM300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12