Obnoviť stránku

EVOLVEO Detective WN8, bezdrôtový NVR kamerový systém

3,9 8 hodnotení

EVOLVEO Detective WN8, bezdrôtový NVR kamerový systém

Bezdrôtový NVR kamerový systém EVOLVEO Detective WN8

Plne digitálny kamerový systém EVOLVEO Detective WN8 je nástroj na ochranu a monitorovanie vášho domova, kancelárie, firmy a iných priestorov. Vďaka svojej konštrukcii je kamerový systém vhodný aj na monitorovanie priľahlých vonkajších priestorov. Systém je vybavený 4 bezdrôtovými IP kamerami s rozlíšením záznamu 1 920 × 1 080 px a slotom pre pevný disk SATA. Nahrávanie sa vykonáva na HDD a prostredníctvom pripojenia LAN môžete záznam sledovať aj na iných zariadeniach. Kamerový systém EVOLVEO Detective WN8 možno nastaviť na nepretržité nahrávanie, nahrávanie v prednastavenom časovom období s týždennými cyklami alebo nahrávanie pri zistení pohybu. Takto budete mať vždy prehľad o aktuálnej situácii v monitorovaných priestoroch. 

Kľúčové vlastnosti kamerového systému EVOLVEO Detective WN8

  • Varovný e-mail v prípade poškodenia kamery a detekcie pohybu
  • IR prísvit  kamerového systému pre nočné videnie s dosahom až 25 metrov
  • EVOLVEO Detective WN8 má stupeň krytia IP66 na vonkajšie použitie
  • Prehľadné menu v češtine, angličtine a ďalších svetových jazykoch
  • Rozlíšenie kamery 1 920 × 1 080 px
  • Rozhranie HDD kamerového systému EVOLVEO Detective WN8

Nahrávanie vždy poruke

EVOLVEO Detective WN8 je plne digitálny bezdrôtový systém NVR. Pripojte centrálnu jednotku k monitoru alebo televízoru cez HDMI alebo použite aplikáciu pre Android a iOS v češtine. Záznamy z kamery môžete sledovať v reálnom čase alebo kdekoľvek skontrolovať uložené záznamy. Stačí pripojiť centrálnu jednotku cez sieť LAN k internetu a mať kontrolu nad monitorovanými oblasťami prostredníctvom počítača, vreckového počítača alebo mobilného telefónu. Prihlásenie do systému je chránené heslom. 

Bezdrôtová a jednoduchá inštalácia infra kamery EVOLVEO Detective WN8

Centrálna jednotka EVOLVEO Detective WN8 komunikuje s kamerami bezdrôtovo a má dosah až 30 metrov. Každá kamerová jednotka tiež predlžuje funkčnú vzdialenosť bezdrôtového dosahu. Celý systém nemusíte prepájať zložitou kabelážou.
Vďaka lokalizovanému OSD menu v češtine, angličtine a ďalších jazykoch je inštalácia a ovládanie infra kamery EVOLVEO Detective WN8 veľmi jednoduché a prehľadné. Existuje aj možnosť využitia P2P (i-cloud), prostredníctvom ktorého je možné ľahko nastaviť internetové pripojenie bez toho, aby ste museli nastavovať router. 

Kamera IP EVOLVEO dovnútra aj na von

Kamery s krytím IP66 sú svojou konštrukciou vhodné nielen na inštaláciu v interiéri, ale možno ich bezpečne používať aj v exteriéri. Sú odolné voči poveternostným vplyvom a vďaka infračervenému osvetleniu až do vzdialenosti 25 metrov je kamera IP EVOLVEO Detective WN8 ideálna na monitorovanie v noci. V prípade poškodenia kamery alebo straty signálu z video vstupov sa odošle varovný e-mail

Jednoduchá rozšíriteľnosť IP kamerového systému EVOLVEO Detective WN8

Základné balenie IP kamerového systému EVOLVEO Detective WN8 obsahuje základňovú stanicu, 4 bezpečnostné kamery, napájacie adaptéry pre stanicu a každú kameru zvlášť, sadu skrutiek a hmoždiniek na inštaláciu kamier, ethernetový kábel, myš na jednoduché ovládanie, CD so SW a príručku.
Základňová stanica dokáže pracovať až s ôsmimi kamerami súčasne, takže nie je problém zakúpiť ďalšie kamery samostatne podľa potreby. K dispozícii je aj možnosť zakúpenia pevného disku SATA na ukladanie komprimovaných záznamov vo formáte H.264.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Ethernet

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti kamier

Počet kamier 4
Kompresia videa H.264
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Úložisko

Maximálna kapacita 4 TB
Počet pozícií pre disk 1 ks
Počet pozícií osadených diskom 0 ks
Formát (Form Factor) 3.5"
Kód:  Evolv19085
Produktové číslo:  DETECTIVE WN8
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07