Obnoviť stránku

EVOLVEO BTS30

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO BTS30

Bluetooth reproduktor EVOLVEO
 

Vodoodolný reproduktor

Bluetooth reproduktor EVOLVEO BTS30 vo vodoodolnom vyhotovení vám umožní nielen prehrávať hudbu z notebooku, tabletu alebo mobilného telefónu, ale aj vybaviť hovor napríklad aj v sprche. Pomocou gumovej prísavky možno reproduktor bezpečne upevniť na hladký povrch napr. dlaždice v kúpeľni.


Snadné ovládání
 

Jednoduché ovládanie

Okrúhly tvar reproduktora disponuje ovládacími prvkami priamo na hornej strane na jednoduché nastavenie prehrávania hudby, hlasitosti a príjem telefonátu.


Bezdrôtová bluetooth sloboda

Na prehrávanie nie je potreba pripájať žiadne káble. Bluetooth má dosah až 10 metrov, a preto môže byť zdroj hudby v inej miestnosti. Jednoduchým spárovaním s vaším smartfónom, tabletom, notebookom a ďalšími zariadeniami podporujúcimi bluetooth máte perfektný zvuk so silnými basmi všade tam, kde chcete.

Bezdrátová Bluetooth svoboda
 

Svoju hudbu si možno vďaka vstavanej dobíjacej batérii užívať až celé 4 hodiny. Na opätovné nabitie stačí využiť priložený USB kábel.


Kľúčové vlastnosti

  • Pogumované vodoodolné vyhotovenie.
  • Až 4 hodiny hrania.
  • Integrované ovládanie a handsfree s mikrofónom.
  • Na nabíjanie stačí využiť USB port vášho PC alebo nabíjačky telefónu.
 
Kód:  JF215d
Produktové číslo:  BTS30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01