Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EVOLVEO bezdrôtová mini klávesnica pre Alarmex/Sonix

3,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO bezdrôtová mini klávesnica pre Alarmex/Sonix

Jednoduché rozšírenie vášho alarmového systému o bezdrôtovú klávesnicu, stačí veľmi jednoducho spárovať s hlavnou jednotkou ALARMEX/Sonix. Bezdrôtová mini klávesnica k bezpečnostnému systému Evolveo Sonix. Klávesnicu možno jednoducho spárovať s hlavnou riadiacou jednotkou, čím vám uľahčuje prácu so zabezpečovacím systémom. Zariadenie je vybavené funkciou SOS ale umožnuje aj aktiváciu alebo deaktiváciu alarmu pri zadaní zabezpečovacieho kódu. Ďalšou funkciou je ochrana proti odcudzeniu počas demontáže, pri ktorej sa spustí alarm. Súčasťou balenia je aj napájací adaptér.
Parametre a špecifikácia:
Kompatibilné s:
Evolveo Alarmex/Sonix
Dosah:
80 m
Vysielacia frekvencia:
315/433 ± 0,5 MHz
Rozmery:
107 × 87 × 34 mm

Kód:  RY202pm
Produktové číslo:  ACS KEY2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19