Obnoviť stránku

EVOLVE EMX429

4,0 1 hodnotení

EVOLVE EMX429


Doplnkové bezdrôtové externé čidlo určené pre meteostanice Evolve Crystal.Je napájané dvomi AAA batériami a komunikuje s hlavnou stanicu bezdrôtovo na frekvencii 434 MHz.Na snímači je inštalovaný displej, ktorý zobrazuje informácie o teplote a vlhkosti.Tieto potrebné údaje potom vidíte aj v mieste inštalácie snímača a nemusíte chodiť k hlavnej stanici.Čidlo je vhodné pre vonkajšie i vnútorné použitie a môžete ho umiestniť kdekoľvek v dosahu meteostanice.

Parametre a špecifikácie:
Funkcia:
Meranie vonkajšej teploty Meranie vonkajšej vlhkosti Bezdrôtovej komunikácie Typ bezdrôtovej komunikácie: RF technológia na frekvencii 434 MHz Kompatibilné meteostanice: Evolve EMC427 Evolve EMC437 Evolve EMC447 Napájanie: 2 x AAA batérie Rozmery: 90 x 65 x 25 mm

Kód:  JD192d
Produktové číslo:  EMX429
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08