Obnoviť stránku

Evil: Zlo mezi námi

2,0 1 hodnotení

Evil: Zlo mezi námi

Erikovi je osmnáct let a jeho životem se táhne linie násilí a konfliktů. Po vyhození ze školy je poslán na internátní školu Stjärnsberg. Ta má být poslední šancí, jak jej odtrhnout od starého života a vrátit zpět ke studiu. Na internátě se ale dá zlu těžko uniknout - panuje zde systematický teror páchaný na mladších studentech. Dokáže Erik zlu čelit, aniž by porušil pravidla a riskoval tak své vyloučení a celou budoucnost? Zlo mezi námi je dramatický příběh o mezilidském násilí, ale také o opravdovém přátelství a zrodu lásky.
 
Parametry a specifikace:
Typ edice:
Blu-ray film
Původní název:
Ondskan
Žánr:
Drama
Země vzniku:
Švédsko
Rok vzniku:
2013
Délka filmu:
113 minut
Režie: 
Mikael Hafström
Hrají:
Andreas Wilson, Henrik Lundström, Gustaf Skarsgard, Linda Zilliacus, Jesper Salén, Filip Berg, Marie Richardson, Björn Granath
Kód:  XX721zlo
Produktové číslo:  11003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12