Obnoviť stránku

EVGA XR1

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA XR1

Strihová karta EVGA XR1 s podporou 4K

Chcete pozdvihnúť kvalitu streamovania na oveľa vyššiu úroveň? V tom prípade budete potrebovať zodpovedajúcu strihovú kartu, ktorá sa o všetko postará. Napríklad špičkový model EVGA XR1 v externom vyhotovení. Medzi kľúčové benefity patrí možnosť streamovania v 4K pri 60 FPS, podpora HDR v rozlíšení 1 440p, alebo záznam vo Full HD. Výhodou je tiež certifikácia na úplne bezproblémové používanie s obľúbenou aplikáciou streamovacej aplikácie OBS.

4K@60 FPS

Maximálna kvalita priechodného streamovania

Full HD@60 FPS

Kvalita záznamu

USB-C/HDMI 2.0

Rozhranie

Strihová karta EVGA XR1 podporuje streamovanie v 4K

Dnes streamujú tisícky nadšených hráčov, ale len niektorí z nich sa okrem obsahu sústredia aj na jeho formu. Preto je strihová karta EVGA XR1 vybavená obligátnou podporou na záznam vo Full HD rozlíšení, ale súčasne výrobca pridal možnosť streamovania v 4K pri 60 FPS. Pre znalcov je potom pripravená podpora na streamovanie v 1 440p pri 120 FPS s podporou HDR.

EVGA XR1

EVGA XR1 sa ľahko používa

Na pripojenie zariadenia EVGA XR1 k počítaču je k dispozícii kábel s koncovkou USB-C (na strane strihovej karty) a dvojicou USB-A konektorov na strane PC. Voliteľne je možné použiť vlastný kábel osadený výhradne portmi USB-C. Strihovej karte EVGA XR1 pochopiteľne nechýba HDMI 2.0 vstup a výstup na pripojenie hernej konzoly, alebo PC a monitora.

EVGA XR1

Efektné RGB podsvietenie

Strihová karta EVGA XR1 je po dizajnovej stránke zdokonalená o efektné RGB podsvietenie. To je možné ladiť otočným gombíkom priamo na tele zariadenia.

EVGA XR1

Certifikácia pre OBS

Spoločnosť EVGA vybavila svoju strihovú kartu XR1 prestížnou certifikáciou na používanie s aplikáciou OBS. Vďaka tomu budete mať istotu, že sa vášmu streamovaniu vyhnú nežiaduce technické problémy.

Systémové požiadavky na nahrávanie cez strihovú kartu EVGA XR1

Pre 4K rozlíšenie pri 60 fps, alebo 1 440p pri 120 fps
Operačný systém:
Windows 10 (64-bit)
Intel Core i7-7700HQ, alebo vyšší + NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, alebo vyššia
8 GB RAM

Kód:  EVxr1c
Produktové číslo:  141-U1-CB10-LR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14