Obnoviť stránku

EVGA GeForce GTX980 Ti Hybrid

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA GeForce GTX980 Ti Hybrid

Spoločnosť EVGA prináša na trh perfektnú grafickú kartu v prevedení Hybrid, ktorá kombinuje aktívny chladič s uzavretým obvodom vodného chladenia. Táto karta urobí radosť hlavne tým užívateľom, ktorí potrebujú vysoký grafický výkon a chcú kartu chladiť vodou, ale zároveň vyžadujú jednoduchú montáž a bezúdržbovú prevádzku. Starostlivo vykonaná karta od špičkového výrobcu EVGA v sebe ukrýva vybrúsený diamant v podobe čipu GM200. Ten patrí do architektúry Maxwell, ktorá je doslova pretkaná najmodernejšími technológiami tak, aby poskytla naozajstný zážitok z hry. Právom sa radí na pomyselný vrchol vo svete jednočipových grafických kariet.

Kľúčové vlastnosti

• Brutálny výkon, ktorý sa nezastaví pred ničím
• Bezúdržbové chladenie kombinujúce aktívny chladič s vodným chladením
6 GB pamäte sa závratnou rýchlosťou 7010 MHz
• Herné zážitky aj v 4K kvalite
• Technológia NVIDIA GameStream

Skutočný rýchlik

Karta naplno využíva všetkých 2816 CUDA jadier komunikujúcich cez 384bitovú pamäťovú zbernicu. Pretaktovaná frekvencia samotného jadra kmitá v základe na 1140 MHz, ale počas zaťaženia, vyskočí až na neskutočných 1228 MHz. EVGA sa zaoberá len výrobou kariet spoločnosti NVIDIA a úzku spoluprácu je poznať.

Účinné chladenie

Výrobcovia GeForce GTX 980 Ti Hybrid kládli dôraz hlavne na jednoduchú montáž a absolútnu bezúdržbovosť bez straty účinnosti chladenia. Uzavretý vodný okruh je prepojený s radiátorom, ktorý je navyše ochladzovaný ventilátorom, takže aj pri dlhodobom zaťažení karty sa nemusíte báť  prehriatia a obmedzenia výkonu.
O chladenie samotného GPU sa stará blok s medenou základňou a ostatné komponenty karty sú navyše ochladzované tiež radiálnym ventilátorom umiestneným v kryte karty.

Pripojte viac monitorov

Táto karta je určená pre najnovšie rozhranie PCI Express x16 3.0. Ponúka plnú podporu rozhrania DirectX 12, medzi výstupmi nájdete DVI konektor, HDMI a trojicu DisplayPort vo verzii 1.2.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 266,7 mm
Výška 43 mm
Hĺbka 111,15 mm

Čip

Modelové označenie GTX 980 Ti
Počet stream procesorov 2 816×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 140 MHz
Frekvencia pamäte 7 010 MHz (7,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 5

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet 2-way SLI, 3-way SLI, Quad-SLI

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 250 W
Prídavné napájanie 1× 6-pin + 1× 8-pin
Kód:  EV207a9ij
Produktové číslo:  06G-P4-1996-KR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16