Obnoviť stránku

EVGA GeForce GTX960 SuperSC ACX 2.0+

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA GeForce GTX960 SuperSC ACX 2.0+

EVGA uvádza na trh nové grafické karty NVIDIA GeForce GTX 960. Karta poteší nielen fanúšikov najmodernejších technológií, ale hlavne ortodoxných hráčov. Špeciálna vysoko taktovaná verzie SuperSC prináša len to najlepšie z čipov radu Maxwell. Oproti predchádzajúcej generácii ponúka až o polovicu vyšší výkon a dvojnásobnú energetickú efektivitu. Navyše prináša ďalšie významné softvérové technológie, VXGI pre realisticky osvetlenú scénu, NVIDIA G-Sync pre hranie bez "tear" efektu a Dynamic Super Resolution pre vykresľovanie 4K obrazu na FullHD monitoroch.

Pripravená na dlhé bitky

O nekompromisný výkon sa stará stádo čítajúce 1024 CUDA jednotiek. Výpočtové jednotky komunikujú s celými 2 GB grafickej pamäte cez 128bitovú zbernicu. Vďaka pamäťovým čipom tikajúcim na 7 GHz je zaručená vysoká dátová priepustnosť. Karta je osadená viacfázovým digitálnym riadením napätia, čo zaistí vždy optimálne podmienky pre prevádzku aj vysoko pretaktované karty. Výrobca doporučuje minimálne 400W zdroj a operačný systém v 64-bitovom vydaní.

Účinné chladenie

Nový chladič nazvaný EVGA ACX 2.0+ vsádza na oceňovanú technológiu chladenia. Heatpipe dosadajú priamo na jadro znižujúce teplotu až o 5 ° C proti referenčnému návrhu. Pamäte a ich napájanie, je držané na teplote až o 11 ° C nižšej. Tichý chod zaručuje precízny ventilátor s dvojitými guličkovými ložiskami. Napájanie karty prešlo veľkými úpravami a ponúka o 30% stabilnejšie napätie a väcšiu prúdovou rezervu.

Za zmienku určite stojí, že karta EVGA GeForce GTX960 SuperSC už zozbierala rad ocenení.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 256 mm
Výška 111 mm

Čip

Modelové označenie GTX 960
Počet stream procesorov 1 024×

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 279 MHz
Frekvencia pamäte 7 010 MHz (7,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 5

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 120 W
Kód:  EV207a6h
Produktové číslo:  02G-P4-2966-KR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07