Obnoviť stránku

EVGA GeForce GTX750 Tí FTW ACX

4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA GeForce GTX750 Tí FTW ACX

Úplne nový model grafickej karty NVIDIA s označením GeForce GTX 750 Ti FTW ACX prináša prestížny americký výrobca EVGA . Zbrusu nová generácia grafického jadra s označením Maxwell navyšuje výpočtový výkon až o 25% oproti predchádzajúcej verzii, pričom bola dosiahnutej až dvakrát väčšej energetickej efektivity. Táto karta strednej triedy má k dispozícii sústredený výkon 640 CUDA jadier, komunikujúcich cez rýchlu 128bitovú pamäťovú zbernicu. Vysoký takt 2 GB GDDR5 pamäte je nastavený na 5400 MHz , základná frekvencia z výroby pretaktovaného jadra tiká na 1189 MHz, ale nie je problém ju prehovoriť až na pekných 1268 MHz .
Novo použitá technológia NVIDIA G-Sync zlepšuje synchronizáciu grafickej karty a monitora pri hraní hier, čím eliminuje chyby v zobrazení herného prostredia. V kombinácii so špeciálnym monitorom, ktorý prispôsobuje svoju obnovovaciu frekvenciu počtu vykreslených snímok v hre tak môžete dosiahnuť úplne bezchybného herného zážitku. Nesmie chýbať ani vyhladzovanie FXAA, TXAA a tiež PhysX na výpočet realistickej fyziky. Ako bonbónik si výrobca prichystal luxusné monitorovanie a testovanie softvéra s názvom EVGA OC Scanner X .
Karta sa dá považovať za nástupcu modelu GTX 650 Ti, ktorý bol hojne nakupovaný ako karta vyhovujúca stredne náročným hráčom. Dovolí vám plynulé hranie v rozlíšení Full HD , u niektorých najnovších herných titulov však budete musieť obmedziť kvalitu textúr. Karta sa hodí aj do kompaktných PC systémov, pretože jej spotreba a rozmery sú na úrovni low-endových modelov. Medzi výstupmi nájdete dvojicu portov DVI, HDMI konektor a čoraz populárnejší DisplayPort .

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Počet stream procesorov 640×

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 189 MHz
Frekvencia pamäte 5 400 MHz (5,4 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EV206n1e
Produktové číslo:  02G-P4-3757-KR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11