Obnoviť stránku

EVGA GeForce GT740

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA GeForce GT740

EVGA uvádí nový model grafické karty nižší třídy vycházející z nejnovější generace NVIDIA GeForce 700. Oproti nižšímu modelu GT 640 nabízí výše taktované grafické jádro a větší množství paměti. Optimální výkon zároveň s podporovanými technologiemi NVIDIA PhysX nebo NVIDIA CUDA dělají z karty EVGA GeForce GT740 skvělý hardwarový akcelerátor pro multimédia a hraní méně náročných her.

Karta sice nepatří mezi nejvýkonnější kousky na trhu, slibuje však až 10x rychlejší práci s videem, 13x rychlejší editaci fotek, 9x rychlejší procházení webu a až 4 násobné urychlení běhu her oproti standardním integrovaným kartám. Karta rovněž nebude mít problém s přehráváním HD videa prostřednictvím výstupu HDMI, který současně přenáší 7.1kanálový digitální zvuk. GeForce Experience se navíc postará o to, aby vaše ovladače byly vždy aktuální a karta byla využita na maximum.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GT 740
Počet stream procesorov 384×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 059 MHz
Frekvencia pamäte 1 334 MHz (1,33 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 64 W
Kód:  EV206h4
Produktové číslo:  04G-P4-2744-KR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19