Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Eve Thermo Smart Radiator Valve – Tread compatible

4,8 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
91,90 €

Eve Thermo Smart Radiator Valve – Tread compatible

Inteligentný radiátorový ventil Eve Thermo pomôže s úsporou energie

S inteligentnou radiátorovou hlavicou Eve Thermo môžete ľahko ovládať teplotu vykurovania v domácnosti pomocou mobilnej aplikácie alebo hlasového asistenta Siri. Naprogramovaním časových harmonogramov prispôsobíte reguláciu izbovej teploty tak, aby vyhovovala vašej dennej rutine, čím ušetríte výdavky za energiu. Nastavte príjemnú teplotu v detskej izbe pred tým, než deti budú vstávať do školy, alebo aktivujte vykurovanie domácnosti pred návratom zo zamestnania či dovolenky. Eve Thermo spolupracuje s platformou Apple HomeKit, takže vykurovanie môžete ovládať odkiaľkoľvek z vášho iPhonu, iPadu alebo Apple Watch.


Kľúčové vlastnosti termostatickej hlavice Eve Thermo

  • Nastavenie časových harmonogramov
  • Kompatibilná s Apple HomeKit
  • Podpora hlasového asistenta Siri
  • Detekcia otvoreného okna
  • Dotykové ovládanie s LED displejom
  • Jednoduchá inštalácia
  • Mobilná aplikácia Eve for HomeKit (iOS)
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Low Energy
  • Napájanie: 2× AA batérie
  • Vyrobené v Nemecku

Ochrana pred usadzovaním vodného kameňa a zamrznutím

Bezdrôtový termo regulátor Eve Thermo zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa vo vašom radiátore pravidelným otváraním ventilu. Vďaka integrovanej ochrane ventilov, ktorá chráni pred mrazom, sa už nikdy nebudete musieť starať o to, že vaše rúrky zamrznú. Eve Thermo automaticky pozastaví vykurovanie pri vetraní v miestnosti vďaka inteligentnej detekcii rýchleho poklesu teploty alebo synchronizácii s okennými a dvernými senzormi Eve Door & Window.


Eve Thermo umožňuje nastavenie teploty jednoduchým dotykom

Inteligentný ventil Eve Thermo je vybavený intuitívnym dotykovým ovládaním na rýchle nastavenie teploty bez použitia mobilnej aplikácie. Vďaka diskrétnemu LED displeju budete mať aktuálne nastavenú teplotu vždy na očiach. Termostat navyše automaticky reaguje na zmeny teploty v miestnosti a pomocou tichého motorčeka otáča ventilom radiátora na zaistenie stabilnej teploty.

Ovládanie prostredníctvom inteligentného telefónu

Pomocou mobilnej aplikácie Eve ľahko automatizujete vykurovanie vo vašej domácnosti. Vytvárajte časové plány na pracovné dni, víkendy, alebo dokonca na každý deň v týždni. Taktiež môžete nastaviť optimálnu teplotu v každej miestnosti zvlášť pre vašu pohodu a dobrý spánok. V režime Prázdniny sa pozastavia všetky časové plány a Eve Thermo bude udržiavať vami nastavenú teplotu.

Inštalácia ventilu Eve Thermo je veľmi jednoduchá

Inštalácia inteligentného radiátorového ventilu Eve Thermo je veľmi rýchla a jednoduchá. Stačí rukou alebo pomocou kľúča odskrutkovať existujúci termostat radiátora a namontovať Eve Thermo. Potom už zostáva zariadenie spárovať s mobilnou aplikáciou Eve, nakonfigurovať v niekoľkých jednoduchých krokoch a máte hotovo.



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Inteligentné, Programovateľné, Bezdrôtové

Vlastnosti

Umiestnenie Na radiátor
Displej Dotykový, Podsvietený

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Plánovanie, Časovač

Ukazovateľ

Ukazovateľ Digitálny

Konektivita

Hlasoví asistenti Apple HomeKit

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie

Typ ventilu

Typ ventilu RA, RAV, RAVL
Kód:  ELGHK1m1a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10EBP1701

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06