Obnoviť stránku

evaPolar Ev-3000 evaSMART Personal Air Cooler – OPAQUE WHITE

3,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

evaPolar Ev-3000 evaSMART Personal Air Cooler – OPAQUE WHITE

Evapolar prichádza s novým typom osobného ochladzovača a klimatizácie. Okrem ochladzovania vzduchu ho aj zvlhčuje a odstraňuje nečistoty a prachové častice, a tým prispieva k lepšiemu a čistejšiemu vzduchu v miestnosti. Ochladzovač evaSMART EV-3000 zvládne ochladiť vzduch až o 15,2 °C, záleží na percente vlhkosti. LED osvetlenie má niekoľko farebných variantov, je možné tak meniť farbu prístroja podľa vašej nálady alebo interiéru. Prístroj je prenosný, nabijete ho zastrčením do zásuvky alebo pomocou priloženého USB kábla.

Kľúčové vlastnosti ochladzovača evaSMART EV-3000

  • Tichý a výkonný osobný ochladzovač v čiernom vyhotovení
  • Ochladzuje, zvlhčuje vzduch a odstraňuje z neho nečistoty a prachové častice
  • EvaSMART EV-3000 ochladí vzduch až o 15,2 °C
  • LED osvetlenie umožňuje meniť farby ochladzovača
  • Funguje na báze odparovania, nádobka na vodu má objem 1 300 ml

Inteligentný a efektívny evaSMART

K ochladzovaniu vzduchu dochádza vďaka systému odparovania. EvaSMART si berie z okolia horúci a suchý vzduch a pretvára ho na studený a vlhký. Výkon sa odvíja od okolitej teploty a percenta vlhkosti. Lepšie výsledky dosiahnete v suchom prostredí, pre lepšie pochopenie si preštudujte priloženú tabuľku, ktorá sa nachádza v galérii. Čím nižšia vlhkosť, tým väčšie ochladenie. Ochladzovač evaSMART EV-3000 nie je vhodné používať pri vlhkosti vyššej ako 70 %.  

Wifi a aplikácia Evapolar

EvaSMART je moderný a interaktívny prístroj, ktorý je možné ovládať pomocou mobilnej aplikácie. Pre zapojenie prístroja je nutné pripojenie k Wifi a inštalácia aplikácie Evapolar. Používaním aplikácie môžete jednoducho ochladzovač ovládať cez váš mobilný telefón. Nastavenie teploty v miestnosti a stav evaSMART EV-3000 môžete tak kontrolovať a ovládať odkiaľkoľvek na svete.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Objem nádržky na vodu 1,3 l

Základné informácie

Príkon 12 W
Funkcie Ochladzovač, Ovládanie cez aplikáciu
displej Áno
Prietok vzduchu 93 m3/h

Hlučnosť

Maximálna hlučnosť 25 dB

Rozmery a hmotnosť produktu

Výška 18,4 cm
Šírka 21,7 cm
Hĺbka 20,7 cm
Hmotnosť 2,8 kg
Kód:  OCHL005
Produktové číslo:  5292882000215
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11