Obnoviť stránku

Ev Expert Evecube B+, 22 kW, AC, so zásuvkou, TYP 2

Doručenie na
predajňu zadarmo
1 179 €

Ev Expert Evecube B+, 22 kW, AC, so zásuvkou, TYP 2

EV Expert Evecube B+ – najmúdrejšia offline nabíjačka

Odolná nabíjacia stanica EV Expert Evecube B+ s konektorom typu 2 je perfektným riešením na inštaláciu ako do súkromných, tak aj verejných priestorov. Konštrukcia tejto nabíjacej stanice je vyrobená z veľmi kvalitnej laserom gravírovanej nehrdzavejúcej ocele s certifikáciou na úrovni IP44, navyše je kompaktná a nezaberie na stene príliš veľa miesta. S Evecube B+ pohodlne nabijete elektromobily výkonom od 3,7 do 22 kW. Určite oceníte, že je možné meniť nastavenie nabíjacieho prúdu medzi 6, 10, 13, 16, 20, 25 a 32 A. Integrovaná RFID čítačka umožňuje zaregistrovanie až 64 RFID kľúčov, ktoré uchovávajú informácie o nabíjaných kWh, čo uľahčuje napr. následné rozúčtovanie nákladov.



Ochranné prvky na bezpečné nabíjanie

Táto nabíjacia stanica je vybavená celým radom ochranných prvkov, ktoré sa postarajú o bezpečnosť počas nabíjania. Nechýba tak integrovaný prúdový chránič typu B a zariadenie na reziduálny prúd RCD (FI) A-EV s detekciou jednosmerného prúdu 6 mA. Inštalácia nabíjacej stanice EV Expert Evecube B+ je tak veľmi jednoduchá a už nie je potrebné pridávať ďalšie ochranné prvky, čo šetrí nezanedbateľné finančné náklady. Nabíjacia stanica EV Expert Evecube B+ vyhovuje medzinárodným štandardom IEC 61851-1/IEC 62196-2 16A a CE, či TÚV.

Nabíjacia stanica pre elektromobily EV Expert Evecube B+ vám umožní nabíjať jedným z troch režimov

Nabíjacia stanica pre elektromobily EV Expert Evecube B+ ponúka v kombinácii s vašou fotovoltickou elektrárňou celkom tri režimy nabíjania.

  • MIN CHARGE – v tomto režime bude vaše elektroauto nabíjané prúdom 6 A. Prípadné prietoky do siete sú kompenzované inkrementáciou nabíjacích prúdov EVSE nad 6 A. Nabíjanie je limitované menovitou hodnotou ističa a nastavenými limitmi jednotlivých EVSE.
  • MAX CHARGE – nabíjajte maximálnym dostupným výkonom. Nabíjanie je limitované menovitou hodnotou ističa a nastavenými limitmi jednotlivých EVSE.
  • SOLAR ONLY – v tomto nabíjacom režime sú využívané iba prietoky do siete. Obmedzuje nabíjanie podľa menovitej hodnoty ističa a nastavených limitov EVSE


EV Expert Evecube B+ má informačný displej

Informácie o stave nabíjania a zvolenom režime sa zobrazujú na displeji. Jednoduchým pohľadom tak môžete zistiť aktuálny nabíjací prúd, celkové nabité kWh, kWh za poslednú reláciu, aktuálne nabité kWh, štatistiku celkom nabitých kWh, napätie na všetkých fázach, čas nabíjania a vnútornú teplotu nabíjačky

Inteligentné funkcie

Nabíjacia stanica EV Expert Evecube B+ tiež disponuje funkciou pripojenia ďalšieho spotrebiča na inteligentné riadenie prebytkov z FVE HDO a nabíjanie lacným prúdom.

Dáta v bezpečí


Všetky dáta sú uložené priamo v nabíjacej stanici EV Expert Evecube B+, takže budú neustále pod vaším dohľadom.


Kľúčové vlastnosti nabíjacej stanice pre elektromobily EV Expert Evecube B+

  • Konektor typu 2
  • Vyrobená z nehrdzavejúcej, laserom gravírovanej ocele
  • Umožňuje nabíjanie od 3,7 do 22 kW
  • Displej, ktorý informuje o stave nabíjania vášho elektromobilu
  • RFID čítačka s možnosťou registrácie až 64 RFID štítkov
  • Dynamické riadenie výkonu podľa spotreby objektu
  • EV Expert Evecube B+ dokáže nabíjať elektromobil z prebytkov solárnej elektrárne
  • Zámok zásuvky
  • Rozmery: 220 × 200 × 120 mm
  • Hmotnosť: 3,7 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ konektora Typ 2
Maximálny výkon 22 kW
Maximálny prúd 32 A
Napätie 400 V
Počet fází 3

nabíjacia stanica

Typ Wallbox
Počet zásuviek 1
Minimálna pracovná teplota -20 °C
Maximálna pracovná teplota 50 °C
Typ prúdového chrániča B
Stupeň krytia IP44
Vlastnosti a funkcie Nastavenie dobíjacieho prúdu, LED signalizácia, Displej
Autentizácia RFID

Rozmery a hmotnosť

Šírka 21 cm
Výška 27 cm
Hĺbka 13 cm
Hmotnosť 5 000 g
Kód:  AUPR59953
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  EVCUBEB+Vs
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06