Obnoviť stránku

EUROM Polar 9001

3,1 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EUROM Polar 9001

Mobilná klimatizácia EUROM Polar 9001 je ideálny prístroj do horúcich letných dní, kedy urobí z vášho rozpáleného domova príjemné prostredie. Výkon klimatizácie je dostatočný do všetkých priestorov s veľkosťou 75 – 100 m3. Okrem funkcie chladenia je schopná postarať sa aj o odvlhčenie a ventiláciu vzduchu. Vďaka časovaču môžete klimatizáciu EUROM nastaviť presne podľa vašich potrieb alebo uviesť vo vhodnom čase do režimu spánku, počas ktorého dôjde k zníženiu ochladzovania. Pohodlné ovládanie klimatizačnej jednotky zaisťuje prehľadný ovládací panel a diaľkové ovládanie.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie EUROM Polar 9001

  • Mobilná klimatizácia do priestorov 75 – 100 m3
  • Teplotu možno nastaviť v rozmedzí 16 – 31 °C
  • Polar 9001 ponúka tiež režim odvlhčovania a ventilátora
  • Praktické diaľkové ovládanie a prehľadný ovládací panel
  • Časovač až na 24 hodín umožňuje nastavenie spustenia a vypnutia presne na mieru vašim požiadavkám
  • Režim SLEEP na zníženie úrovne chladenia
  • Klimatizácia disponuje ochranou proti prehriatiu
  • Jednoduchá údržba filtra

Ideálny partner na leto

Radi sa v lete vraciate z prehriateho vonkajšieho prostredia do príjemného chládku doma? Klimatizácia EUROM Polar 9001 vám umožní nastaviť teplotu vzduchu v rozmedzí 16 – 31 °C, takže dobre poslúži v akomkoľvek teplejšom počasí. S časovačom až na 24 hodín pritom nemusíte mať prístroj zapnutý počas celej doby vašej neprítomnosti. Jeho spustenie si nastavíte v ideálnom čase pred príchodom domov. Okrem ochladenia vzduchu Polar 9001 dokáže vzduch  tiež odvlhčiť pomocou funkcie DRY a nezľakne sa ani úlohy ventilátora, kedy vám v režime FAN umožní nastaviť hneď dve rýchlosti prúdenia vzduchu.

EUROM Polar 9001 – ľahká údržba, bezpečná prevádzka

Na správnu prevádzku mobilnej klimatizácie Polar 9001 je potrebné o prístroj sa starať. Vystačíte si však s občasným vyliatím nádobky na vodu, o čom vás bude informovať kontrolka a jednoduchým vyčistením filtra raz za 14 dní. Ten stačí prepláchnuť vlažnou vodou s jemným saponátom. Samotnú jednotku potom môžete utrieť vlhkou handričkou. Na vašu bezpečnosť je klimatizácia vybavená poistkou proti prehriatiu.

Rozmery:
35,5 × 33 × 81 cm

Hmotnosť:
20 kg

Dĺžka prívodného kábla:
1,8 m
 


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 20 kg

Energetické parametre klimatizácií

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S umývateľným filtrom

Rozmery

Výška 81 cm
Šírka 33 cm
Hĺbka 35,5 cm

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica
Kód:  ROHKLI004
Produktové číslo:  380897

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06