Obnoviť stránku

Eurocase ML Monster II 9001

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Eurocase ML Monster II 9001

Dizajnová skriňa Eurocase ML Monster II 9001 určite rozbúši srdce všetkých počítačových hráčov. Táto nádherná skriňa priamo vyzýva svojich budúcich používateľov na zostavenie výkonnej zostavy. K tomu má ideálne predpoklady - dostatok pozícií, priestoru a v neposlednom rade premyslený systém chladenia. Ak sa rozhodnete pre klasický spôsob chladenia, tak skriňa je v základe vybavená hneď tromi ventilátormi - 1× 120 mm vpredu a 2× 120 mm v bočnici s odnímateľným krytom, ventilátory sú navyše na modro podsvietené. Vzadu nájdeme ešte jednu pozíciu pre 80 - 120 mm ventilátor. Môžete tiež zvoliť cestu vodného chladenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre mATX a ATX základné dosky
  • Pozície pre 4 ventilátory (3 predinštalované)
  • Modré podsvietenie ventilátorov
  • USB 3.0
  • Podpora vodného chladenia
  • Šasi skriňa je vyrobená z čierno lakovaného plechu
  • Sedem rozširujúcich slotov

Dostatok miesta pre všetko dôležité

K dispozícii budete mať hneď trojicu externých 5,25" pozícií alebo jednu 3,5" pozíciu. Vnútorný priestor ponúka šesť 3,5" pozícií pre inštaláciu pevných diskov. Na uchytenie pevných diskov sú pripravené tlmiace úchytky. Najväčší priestor potom patrí základnej doske a podporované sú dosky až do veľkosti ATX. Napájací zdroj má svoje miesto v spodnej časti skrine. Čelný panel okrem podsvieteného ventilátora ponúka všetko dôležité - konektory USB 2.0 aj niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.0. Samozrejmosťou sú porty na pripojenie slúchadiel/reproduktorov a mikrofónu.

 
Kód:  UB139b1a
Produktové číslo:  ML9001MONSTERII00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03