Obnoviť stránku

Eurocase MicroTower ME880B čierna

3,9 42 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Eurocase MicroTower ME880B čierna

Štýlová počítačová skriňa so zaujímavou cenou určená na zostavovanie PC podľa štandardu ATX. Šasi skrine je vyrobené z pozinkovaného plechu a kryty sú lakované čiernou farbou. Bočnica dostala nový dizajn podľa špecifikácie Intelu TAC2.0. Praktické je tiež umiestnenie dvoch USB 2.0 portov, vstupu pre mikrofón a výstupu pre slúchadlá hore na čelnom paneli skrine.
Skelet skrine pojme až päť 3,5" pozícií na umiestnenie harddiskov. Prítomné sú aj dve viditeľné 5,25" pozície na umiestnenie mechanik a jedna viditeľná 3,5" pozícia pre čítačku pamäťových kariet alebo FDD mechaniku. Skriňa je určená na montáž MicroATX základnej dosky s až 4 pozíciami pre rozširujúce karty (VGA, LAN, zvuková karta atď.). Na zlepšenie prietoku vzduchu v skrini je možné dokúpiť jeden ventilátor s rozmermi 80/92 mm dozadu a jeden 80 mm do bočnice. Skriňa je predávaná bez napájacieho zdroja.
Parametre a špecifikácia:
Formát dosky:
Micro ATX
Pozícia:
2x 5,25" viditeľná
5x 3,5" skrytá
1x 3,5" viditeľná
Predný panel:
2x USB 2.0
1x Vstup pre mikrofón
1x Výstup pre slúchadlá
Možnosti prídavného chladenia:
Bočné ventilátor: 80 mm
Zadné ventilátor: 80/92 mm
Zdroj:
Bez zdroja
Materiál:
Plast/kov
Rozmery:
355 x 178 x 380 mm (V x Š x H mm)

Kód:  UB206g
Produktové číslo:  ME880B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07