Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EufyCam 2 Pro add on Camera

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
214,90 €

EufyCam 2 Pro add on Camera

Bezdrôtová WiFi kamera vhodná na vonkajšie využitie

Bezpečnostná WiFi kamera vonkajšia EufyCam 2 Pro disponuje vodoodolnou konštrukciou s ochranou IP67, vďaka čomu je vhodná na použitie v interiéri a exteriéri, kde odolá vetru, dažďu a vysokým teplotám. Digitálna kamera EufyCam 2 Pro vyhotovuje kvalitný záznam v detailnom 2K rozlíšení a je vybavená objektívom so širokým zornýmuhlom140°.

Súčasťou balenia je len WiFi kamera do exteriéru EufyCam 2 Pro, ktorá nie je samostatne funkčná. Na jej použitie potrebujete základnú sadu s riadiacou jednotkou Home Base 2.

Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej WiFi kamery EufyCam 2 Pro

  • Obsah balenia: 1× zabezpečovacia kamera EufyCam 2 Pro, Napájací adaptér, kabeláž a montážne príslušenstvo
  • Záznam videa v 2K rozlíšení (2304 × 1296 px)
  • Pokročilé nočné videnie s dosvitom 7,5 m
  • Kompatibilná s Apple HomeKit, Google Assistant alebo Amazon Alexa
  • Ochrana proti krádeži: 100 dB siréna
  • AES 256-bitové šifrovanie dát
  • Vstavaná batéria s výdržou 365 dní na jedno nabitie
  • Nabíjanie prostredníctvom microUSB kábla (súčasť balenia)
  • Mikrofón a reproduktor na obojsmernú komunikáciu
  • Odolnosť proti poveternostným vplyvom
  • Bez mesačných poplatkov

Dlhá výdrž batérie

Bezpečnostná WIFi kamera na dom EufyCam 2 Pro nevyžaduje žiadne špeciálne napájanie. Je totiž vybavená integrovaným akumulátorom, ktorý na jedno nabitie vydrží celý rok v aktívnom režime a v pohotovostnom móde sa potom prevádzková výdrž vyšplhá až na 3 roky.

EufyCam 2 Pro s nočným režimom

Clona s vynikajúcou svetelnosťou F2.0, vysoko citlivý snímač umožňujúci zachytiť viac svetla a 7,5 m dosvit umožní zväčšiť viditeľnosť v sledovanom priestore. Aj pri úplnej tme bezdrôtová kamera EufyCam 2 Pro zaobstará kvalitný a ostrý záznam.


Inteligentné vylepšenie obrazu

Získajte jasnejší a zreteľnejší pohľad na osoby v zábere vďaka inteligentnej technológii, ktorá osoby spoľahlivo detekuje a vylepšuje ich zobrazenie.

Detekcia osôb

Inteligentná technológia detekcie osôb využíva pokročilých algoritmov na rozoznanie osôb od objektov a zvierat, čím eliminuje falošné upozornenia.

Bezpečnostná notifikácia

V prípade detekcie podozrivého pohybu v sledovanom priestore bude okamžite zaslané bezpečnostné upozornenie na váš mobilný telefón.

Aktívne zóny

Vďaka možnosti prispôsobenia oblasti detekcie budete dostávať iba upozornenia, ktoré sú pre vás podstatné.

Obojsmerná komunikácia

Vonkajšia kamera s nočným videním EufyCam 2 Pro je vybavená vstavaným mikrofónom a reproduktorom, ktoré zaistia pohodlnú obojsmernú komunikáciu s návštevníkmi.

Podpora smart domácnosti

Prepojte kamerový systém EufyCam 2 Pro s technológiami Apple HomeKit, Google Assistant alebo Amazon Alexa a získajte úplnú kontrolu nad zariadeniami vo vašej smart domácnosti.

Pokročilé šifrovanie dát

Pre maximálnu bezpečnosť využíva WiFi kamera EufyCam 2 Pro pokročilé šifrovanie dát AES 256 bit na vojenskej úrovni. K záznamom je možné navyše pristupovať iba po prihlásení do vášho účtu.

Režim opakovača

Základná jednotka Home Base (nie je súčasťou balenia) funguje ako opakovač WiFi signálu, ktorý rozširuje oblasť pokrytia vašej bezdrôtovej siete.


Bezpečnostná kamera EufyCam 2 Pro ponúka jednoduché nastavenie a ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Všetky nastavenia kamerového systému zvládnete sami aj bez asistencie odborníka. WiFi kameru EufyCam 2 Pro možno s riadiacou jednotkou spárovať stlačením jediného tlačidla. Na jednoduchú správu kamerového systému, sledovanie monitorovaného priestoru v reálnom čase či prehliadanie záznamov využijete mobilnú aplikáciu Eufy Securitypre Android a iOS. Aplikácia vás tiež bude upozorňovať na podozrivé situácie zasielaním notifikácií.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Ďalšie funkcie PIR senzor
Detekcia Pohybu, Narušenia
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor
Notifikácie Mobilné

Video

Maximálne rozlíšenie 2304 × 1296 px
Zorný uhol 140 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní WiFi

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  EUF0112
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T81403D2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03