Obnoviť stránku

Eufy Video Doorbell E340 Dual Lens 2K

187,90 €

Eufy Video Doorbell E340 Dual Lens 2K

Eufy Video Doorbell E340 2K je Wi-Fi bezpečnostný video zvonček, s dvoma kamerami a farebným nočným videním.

Zostaňte informovaní pomocou upozornenia v reálnom čase, kedykoľvek je niekto detegovaný pri vašich dverách. Buďte informovaní o zásielkach, informujte sa o príchode návštevníkov alebo získajte upozornenia, iba keď sa k vašim dverám priblížia cudzí ľudia.

Duálne kamery, dvojité zabezpečenie - Dve kamery spolupracujú, aby poskytovali pokročilé sledovanie. Predná kamera sa zameriava na ľudí, zatiaľ čo kamera smerujúca dole vyplní medzery pohľadom na podlahu pred vašimi dverami.

Farebné nočné videnie – Systém duálneho osvetlenia (video zvonček je osadený v hornej aj spodnej časti dvojicou LED) spojený s pokročilým algoritmom zachytávania a spracovania svetla. Menšie rozmazanie nočného videnia a jasná nočná pozorovacia vzdialenosť až 5 metrov.

Pozrite sa, na čom záleží v 2 K Full HD Clarity – 2 K čistota odhaľuje viac detailov. Získajte jasné a podrobné vizualizácie svojho prahu a každého, kto sa okolo vás zastaví.

Batéria alebo kábel, vaša voľba – Vyberte si režim batérie na jednoduchú inštaláciu alebo zvoľte káblový režim, aby ste úplne eliminovali nabíjanie. Pokiaľ dôjde k výpadku prúdu, batéria 6 500 mAh poskytne záložnú energiu, aby vaše zariadenie a vaše zabezpečenie zostali v prevádzke bez prerušenia.

Batéria na jedno nabitie vydrží fungovať až 6 mesiacov. Batéria je ľahko vyberateľná a plne sa nabije za 5 hodín.

Obojsmerný zvuk – Video zvonček je vybavený mikrofónom a reproduktorom a možno teda pomocou mobilného telefónu s aplikáciou Eufy Security odkiaľkoľvek hovoriť s osobou pri dverách.

Šesť rýchlych odpovedí – Ušetrite čas a použite rýchle odpovede, keď ste preč.

IP65 ochrana proti poveternostným vplyvom. Odolná konštrukcia umožňuje zvončeku fungovať bez prerušenia v každom počasí. Od snehu po husté hmly, hustý dážď alebo jasné slnko.

Režim duálneho pripojenia – S 8 GB vstavaného úložiska eMMC je možné uložiť 90 dní videa. To je založené na priemernom zázname 30 videí, každé s dĺžkou 20 sekúnd, za deň.

Video zvonček je možné párovať k riadiacej jednotke HomeBase 3 (S380), ktorá umožňuje rozšírenie miestneho úložiska až na 16 TB, pridáva výkon BionicMind™ (databáza 50 osôb), vyhľadávanie videí podľa tváre, možnosť stiahnutia videa v MP4 na USB Flash disk a ďalšie funkcie pre dokonale zabezpečený domov.

Kľúčové vlastnosti video zvončeku Eufy E340 Dual Lens 2K

  • Rozmery: 15 × 5,16 × 4 cm
  • Hmotnosť: 400 g
  • Predná kamera: 2 048 × 1 536 px
  • Spodná kamera: 1 600 × 1 200 px.
  • Podporuje hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistant

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Vlastnosti

Rozlíšenie 2048 × 1536 px
Výbava Mikrofón, Reproduktor, Kamera

Funkcie

Funkcie Záznam

Stupeň krytia

Stupeň krytia IP65

Farba

Farba Čierna

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Do siete, Na batérie

Výdrž batérie

Výdrž batérie 6 mesiacov

Balenie

Obsah balenia Batéria
Počet zvončekov v balení 1 ks

Rozmery prijímača

Výška 15 cm
Šírka 5,16 cm
Hĺbka 4 cm
Kód:  Anker23_019
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T8214311

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02