Obnoviť stránku

Eufy kamera

4,3 7 hodnotení

Eufy kamera

Revolučná bezdrôtová kamera EufyCam

Bezdrôtová bezpečnostná Full HD kamera EufyCam bola navrhnutá pre maximálne jednoduchú inštaláciu. Vďaka dômyselnej konštrukcii sa zaobídete bez vŕtania a obťažujúcich káblov, takže kameru môžete nainštalovať prakticky kdekoľvek. Stačí pripevniť magnetický držiak na akýkoľvek rovný povrch, zacvaknúť, prepojiť zariadenie s mobilnou aplikáciou a kamera je pripravená na použitie.

Súprava obsahuje: 1× kamera eufyCam bez centrálnej jednotky Home Base


Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej kamery EufyCam

  • Bezdrôtová prevádzka na batériu
  • Veľmi jednoduchá inštalácia
  • Žiadne mesačné poplatky
  • Záznam vo Full HD rozlíšení 1 080p
  • Široký 140° zorný uhol
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi 2,4G
  • Ochrana proti nepriaznivým poveternostným vplyvom (IP66)
  • Vstavaný mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu
  • Dlhá výdrž batérie až 365 dní
  • Slot na pamäťové kary microSD (až 128 GB)
  • Mobilná aplikácia Eufy Security (Android, iOS)

Mobilná aplikácia Eufy Security

Kameru EufyCam jednoducho prepojíte s mobilnou aplikáciou Eufy Security, ktorá umožní okrem nastavenia vášho používateľského konta tiež sledovať monitorovaný priestor v reálnom čase, prezerať predtým získané záznamy, alebo pristupovať k ďalším kamerám pripojených vo vašej domácej siete. V prípade zaznamenania podozrivej situácie ihneď obdržíte notifikáciu na váš mobilný telefón.


Výdrž batérie 1 rok

Výdrž batérie až 365 dní

Bezdrôtová kamera EufyCam je vybavená vysokokapacitným akumulátorom, ktorý sa pýši veľmi dlhou výdržou. V bežnej prevádzke dokáže kamera na jedno nabitie pracovať až 365 dní. V prípade pohotovostného režimu sa výdrž batérie predĺži až na neuveriteľné 3 roky.

140° širokoúhly objektív

Špičková optika bezpečnostnej kamery EufyCam

Záznamy sú vyhotovované vo vysokom Full HD rozlíšení v kvalitnom formáte H.264, takže vám neunikne žiadny dôležitý detail. 140° širokouhlý objektív poskytuje panoramatický výhľad, vďaka ktorému budete mať vždy dokonalý prehľad o monitorovanom priestore.

Režim nočného videnia

Režim nočného videnia

Špičkový senzor Sony Exmor a clona s vysokou svetelnosťou F2.2 zaznamenávajú ostré a jasné nahrávky aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Počas nočného záznamu je kamera prepnutá do režimu čiernobieleho videnia, pričom zaistí kvalitný a ostrý obraz a viditeľnosť až na vzdialenosť 10 metrov.

Technológia rozpoznánia tváre

Technológia rozpoznania tváre

EufyCam využíva trojfázový proces skenovania a filtrovania, vďaka čomu znižuje počet falošných poplachov až o 95 %. Najprv je nutné zaregistrovať na účet vašich priateľov a rodinných príslušníkov a vložiť fotografiu ich tváre. Kamera v prípade pohybu osoby v sledovanom priestore bleskovo porovná jej tvár s fotografiami v databázach a ak nájde zhodu, poplach sa nespustí.

Odolná konštrukcia

Odolná konštrukcia kamery EufyCam

Telo kamery EufyCam je vyrobené z najmodernejšieho kompozitného ASA materiálu, ktorý zaručuje jej bezkonkurenčnú pevnosť a maximálnu odolnosť voči vode alebo extrémnym teplotám od -20 °C do +50 °C. Vďaka tomu môžete EufyCam bez obáv používať ako v interiéri, tak aj v exteriéri.

Šifrovanie dát

Vaše dáta zostanú v bezpečí

Aby bola zaistená úplne bezpečná prevádzka a prenos dát, sú vaše údaje zabezpečené 128-bitovým šifrovaním AES. Prístup k záznamu vyžaduje, aby pamäťová microSD karta bola vložená do centrálnej jednotky, v ktorej je zaregistrovaná a zároveň bol používateľ prihlásený k svojmu účtu. Vždy tak budete mať istotu, že k záznamom máte prístup len vy a nikto iný.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 57 mm
Výška 57 mm
Hĺbka 107 mm

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Ďalšie funkcie PIR senzor
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 140 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 5,7 cm
Výška 5,7 cm
Hĺbka 10,7 cm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti kamier

Počet kamier 1
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Kód:  EUf01b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07