Obnoviť stránku

Eufy 4G Starlight Camera

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
291,90 €

Eufy 4G Starlight Camera

Jasný a farebný obraz 24 hodín denne

Inteligentná bezdrôtová zabezpečovacia kamera Eufy 4G Starlight je vhodná na inštaláciu ako v interiéri, tak aj vonkajších priestoroch. Okrem toho ponúka slot na SIM kartu, farebné nočné videnie, obojsmerný zvuk, detekciu osôb a pohybu či integrované úložisko a GPS.  Vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu – 4G pripojeniu a možnosť solárneho napájania (solárny panel sa predáva zvlášť) je možnékameru inštalovať na miestach, kde nie je WiFi a elektrina.

Inštalácia inteligentnej kamery Eufy 4G Starlight Camera je 100 % bezdrôtová

Integrovaná batéria sľubuje výdrž na jedno nabitie až 3 mesiace a v prípade inštalácie solárneho panelu Eufy Solar Panel Charger sa o napájanie a dobíjanie batérie už nikdy nebudete musieť starať. Kameru Eufy 4G Starlight môžete navyše inštalovať takmer kdekoľvek, vďaka krytiu IP67 je perfektne chránená pred dažďom, prachom a hravo siporadí aj s teplotami od -20 °C do +55 °C. Nechýba ani kompatibilita s hlasovými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa.

Detekcia osôb a pohybu s umelou inteligenciou

Objektív má zorný uhol 120° a výhodou je, že si sami môžete nastaviť zónu aktivity, aby kamera pokrývala iba vami vymedzenú oblasť. Iste oceníte vysoko presné detekcie pohybu a osôb. Umelá inteligencia potom eliminuje viac ako 95 % falošných poplachov.  V okamihu, keď sa v nastavenej zóne začne niečo diať, tak kamera automaticky začne nahrávanie a zašle upozornenie na váš telefón.Súčasťou záznamu je nielen video, ale aj zvuk. Okrem toho sa dá ku kamere Eufy 4G Starlight kedykoľvek pripojiť a pomocou vstavaného reproduktora a mikrofónu komunikovať.

Kamera Eufy 4G Starlight Camera je úplne nezávislá

Veľmi praktický je aj integrovaný alarm, ktorý sa spustí v prípade detekcie pohybu, prípadne ho je možné spustiť ručne alebo funguje aj ako ochrana proti neoprávnenej manipulácii s kamerou. Súčasťou je vnútorné úložisko s kapacitou 8 GB,  čo postačuje na uchovanie približne záznamov počas  2 mesiacov a zaobídete sa tak bez cloudového úložiska. Vďaka GPS môžete kameru inštalovať aj vneprehľadnom teréne napr. pri sledovaní zveri bez toho, aby ste ju museli po nejakom čase zdĺhavo hľadať – jej polohu si jednoducho zobrazíte na mobilnom telefóne. Inteligentná bezdrôtová kamera Eufy 4G Starlight Camera sa pýši až o 40 % vyššou svetelnou citlivosťou ako bežné 4G kamery. S farebným a jasným nočným videním Starlight môžete vidieť zvieratá diskrétne bez toho, aby ste ich vyplašili oslňujúcim svetlom.

Kľúčové vlastnosti kamery Eufy 4G Starlight Camera

  • 2 K bezdrôtová vonkajšia bezpečnostná kamera
  • Slot na SIM kartu a možnosť solárneho napájania – kamera je úplne nezávislá a je ju možné inštalovať kdekoľvek
  • Solárny panel Eufy Solar Panel Charger sa predáva samostatne
  • Vstavaná batéria zaistí výdrž až 3 mesiace na jedno nabitie
  • Krytie IP67 – chráni pred dažďom, prachom a odoláva teplotám od -20 °C do +55 °C
  • Eufy 4G Starlight Camera má slot na Nano SIM (3G/4G LTE)
  • GPS na ľahkú lokalizáciu kamery
  • Kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa
  • Objem dát: cca 500 MB za mesiac: živé zobrazenie 10× denne počas 10 sekúnd, alebo záznam pohybu až 25 udalostí/deň počas 10 sekúnd

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Pripojenie

Pripojenie GSM

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Ďalšie funkcie PIR senzor
Detekcia Pohybu, Tváre
Zvuk Obojsmerný zvuk

Video

Maximálne rozlíšenie 2048 × 1536 px
Zorný uhol 120 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264

Rozmery

Šírka 65 mm
Výška 67 mm
Hĺbka 115 mm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Anker22_24
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T8151321

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17