Obnoviť stránku

Eternights – PS4

Cenová bomba
20,90 € Ušetríte 9,09 €

Eternights – PS4

Eternights PS4/PS5

Eternights PS4/PS5 – Persona ako dating simulator?

Eternights PS4/PS5 predstavuje nevšedné spojenie romantiky a akcie, ktoré umožňuje hráčom preskúmavať postapokalyptický svet plný nebezpečenstva, lásky a dobrodružstva. Niečo alebo niekto jedného dňa zmenil obyčajných ľudí na hrozivé monštrá, z ktorých vyžaruje len násilie a túžba po moci. Práve táto bytostná hrozba sa nachádza medzi vami a liekom na obnovenie sveta, aký ho poznáte. Nejde len o vaševlastné prežitie – bojujete za osoby, ktoré máte radi, a za zachovanie ľudského druhu.

Eternights PS4/PS5

Čas zachrániť svet a niekoho zbaliť

Blížiaca sa apokalypsa môže byť fascinujúcim začatím konverzácie. Keď nie ste zabraní do prieskumu temných dungeonov, máte možnosť stráviť čas budovaním vzťahov s päticou svojráznych a sympatických postáv. Preskúmajte ich príbehy, aby ste získali jedinečné schopnosti a kúzla, ktoré môžete využiť v boji. Pátranie po mrchožrútoch, prechádzanie dungeonov, randenie – je toho naozaj toľko, čo sa dá zajeden deň stihnúť, a každá oblasť má svoje vlastné priority. Budete budovať hlboký vzťah so svojim partnerom, aby ste prehĺbili svoju vzájomnú náklonnosť a odomkli nové zručnosti, alebo sa radšej vydáte na výpravu?

Eternights PS4/PS5

Eternights PS4/PS5 – Múry kam sa pozrieš

Tieto nebezpečné oblasti, známe ako „Múr“, sú plné tajomstiev a rizík. Budete musieť rýchlo prekonávať pasce, hádanky a tanečné minihry, aby ste sa cez ne dostali na čas, ktorý neustále ubieha. Našťastie nie ste sami – vaši verní spoločníci sú vám nablízku a v prípade potreby vám podajú pomocnú ruku, keď sa situácia stane náročnou. Hra obsahuje niekoľko plne animovaných 2D cutscén, ktoré sa meniapodľa toho, s kým si vyberiete stráviť čas.


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, RPG
Herné prostredie Postapokalyptické

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1549
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5016488140928

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17