Obnoviť stránku

Eternico 42mm / 44mm Silicone Band béžovo žltý pre Apple Watch

Príslušenstvo k tovaru

Eternico 42mm / 44mm Silicone Band béžovo žltý pre Apple Watch

Športový remienok

na hodinky Apple Watch

Vymeňte svoj starý remienok na inteligentných hodinkách Apple Watch a oživte ich vzhľad. Zvoliť si môžete napríklad športovo ladený Eternico Silicone Band v atraktívnom farebnom vyhotovení. Nový remienok oživí vzhľad vašich hodiniek a tie budú opäť žiariť novotou. 

Eternico Silicone Band

MATERIÁL

Silikón

DĹŽKA REMIENKA

170 – 205 mm

FARBA

Béžová a žltá

Eternico Silicone Band

Skvelá voľba pre
aktívnych používateľov

Eternico Silicone Band je vyrobený zo silikónu, ktorý vám poskytne predovšetkým vysoký komfort pri všetkých aktivitách. Okrem toho je umývateľný a navyše vybavený „prieduchmi“, ktoré umožňujú lepšiu cirkuláciu vzduchu okolo zápästia – vďaka tomu je skvelou voľbou predovšetkým pre športovcov.

Na aké hodinky je remienok Eternico určený?

Remienok Eternico môžete použiť v kombinácii s Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3 42 mm, Apple Watch Series 4 44 mm a Apple Watch Series 5 44 mm, Apple Watch Series 6 44 mm, Apple Watch SE 44 mm.

Typ zapojenia: 24 mm Apple koľajnice

Eternico Silicone Band

Parametre a špecifikácia

Kód:  AETAW060
Produktové číslo:  AET-AWSLD501-42

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04