Obnoviť stránku

Eternico 38mm / 40mm Pearl Bracelet biely pre Apple Watch

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Eternico 38mm / 40mm Pearl Bracelet biely pre Apple Watch

Luxusný módny doplnok

na vaše inteligentné hodinky

Remienok Eternico Pearl Bracelet poteší predovšetkým ženy, ktoré si potrpia na originálne módne doplnky. Tento remienok sa v kombinácii s Apple Watch stane ozdobou každého dámskeho zápästia. Buďte štýlová so značkou Eternico. 

Eternico Pearl Bracelet

MATERIÁL

umelé perly

DĹŽKA REMIENKA

140 – 205 mm

FARBA

biela

Eternico Pearl Bracelet

Kompatibilita zaistená
naprieč generáciami

Remienok Eternico Pearl Bracelet môžete použiť v kombinácii s Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3 38 mm, Apple Watch Series 4 40 mm a Apple Watch Series 5 40 mm, Apple Watch Series 6 40 mm, Apple Watch SE 40 mm.

Typ zapojenia: 22 mm Apple koľajnice

Ozdobte svoje zápästie
originálnym remienkom

Eternico Pearl Bracelet je vyrobený z lesklých umelých perál, vďaka čomu sa bude remienok na vašom zápästí nádherne vynímať. Ideálne sa prispôsobí takmer akémukoľvek zápästiu, pretože perly sú navlečené na gume a nechýba ani sťahovací mechanizmus.

Eternico Pearl Bracelet

Parametre a špecifikácia

Kód:  AETAW021
Produktové číslo:  AET-AWPRL25W-38

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06