Obnoviť stránku

ETA Vital Blend Digi II 1100 90010

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Vital Blend Digi II 1100 90010

Stolný mixér ETA Vital Blend Digi II 1100 90010- špecialista nielen na smoothie

Multifunkčný mixér Vital Blend Digi II ETA110090010 si hravo poradí s ovocím, zeleninou, orieškami aj ľadom. Vzhľadom k silnému príkonu 1 500 W a vysokým otáčkam až 30 000 ot./min rozmixuje a rozseká suroviny na veľmi jemnú konzistenciu. V 2 l sklenenej nádobe potom v priebehu chvíľky pripravíte pre seba aj pre svoju rodinu smoothie, ovocné nápoje, kokteily, polievky aj zmrzlinu.

Kvalitný pomocník v kuchyni

Nádoba mixéra ETA Vital Blend Digi II je vyrobená z vysoko odolného Tritanu a má unikátny antikorový šesťramenný nôž BlendeX s titánovým povrchom a vrúbkovaným ostrím. Tritan v sebe nezanecháva vôňu, chute ani farbu potravín.

6 prednastavených programov stolného mixéra ETA Vital Blend Digi II 1100 90010

Len jedným dotykom na paneli spustíte prednastavené programy. Mixér ETA Vital Blend Digi II ich má 6, medzi ktoré patrí príprava smoothie, príprava ovocných a zeleninových pyré, príprava mliečnych koktejlov, sekanie orechov, masiel a ľadu. Pre spustenie maximálnych otáčok možno využiť tlačidlo PULSE. Pre jednoduchú a jednoduchú údržbu môžete využiť program na údržbu a čistenie mixéra. Sami si však môžete zvoliť medzi 9 rýchlosťami a časovačom pre presné nastavenie doby mixovania.


Namixujte si zdravý životný štýl so stolným mixérom ETA Vital Blend Digi II 1100 90010

  • 6 prednastavených programov
  • 9 rýchlostí
  • Až 30 000 otáčok za minútu
  • Titánový nôž BlendeX

RAW strava - hRAWě? zdRAWě!

Plno receptov a tipov, čo všetko si môžete v mixéri Vital Blend Digi II zmixovať, nájdete v našej knižke hRAWě? zdRAWě!, ktorá je súčasťou balenia. Môžete sa tešiť na recepty rôznych smoothie nápojov, polievok, nátierok, ciest, zmrzlín a mliek.



Čo nájdete v balení stolného mixéra ETA Vital Blend Digi II 1100 90010?

Súčasťou balenia je stláčadlo, ktoré slúži na posun potravín a 2 športové fľaše s objemom 600 ml s praktickou sponou na zavesenie. Môžete si tak vziať namixovaný ovocný alebo zeleninový nápoj kamkoľvek so sebou. Športové fľaše sú vyrobené z neškodného Tritanu. K športovým fľašiam sú 2 neoprénové termoobaly na udržanie teploty.



Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 1 500 W
Maximálne otáčky 30 000 ot./min
Počet rýchlostí 9

Vlastnosti

Vhodné pre Drvenie suchých plodov, Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu
Funkcie Prednastavené programy
Objem nádoby 2 l
Materiál nádoby Tritan

Príslušenstvo

Príslušenstvo Utláčadlo
Počet nádob 2 ks
Kód:  ETASM521
Produktové číslo:  ETA110090010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18