Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ETA Tiara II 2269 90000

4,8 70 hodnotení
31,90 €

ETA Tiara II 2269 90000

Zvládnete s ňou kopu bielizne

S príkonom, ktorý je 2 400 W, sa ETA Tiara II veľmi rýchlo zahreje a začne produkovať paru. Zároveň tento dostatočný príkon minimalizuje výkyvy prevádzkovej teploty pri procese žehlenia.

Žehliaca plocha Eloxium

Žehlička Tiara II ETA 2269 90000 je vybavená žehliacou plochou Eloxium, čo je špeciálna hliníková doska tvorená riadenou oxidáciou hliníka, vytvára jedinečné vlastnosti ako je blesková vodivosť tepla, vynikajúca kĺzavosť, nepriľnavosť, optimálne rozloženie teploty na žehliacej ploche a ochranu proti poškriabaniu.

Nádržka na vodu s objemom 450 ml

Naparovacia žehlička ETA Tiara II disponuje ergonomicky tvarovanou rukoväťou a nádržkou na vodu s objemom krásnych 450 ml, ktorá predlžuje žehliaci čas bez nutnosti neustáleho dopĺňania vody. Plnenie vody je potom veľmi rýchle a jednoduché vďaka praktickému plniacemu otvoru a lieviku. Pre maximálny komfort je ETA Tiara II 2269 90000 vybavená 2,5 m dlhým káblom s otočným kĺbom.

Žiadny stres pri žehlení so žehličkou ETA Tiara II

Nerobte si starosti s viditeľnými záhybmi na spoločenskom oblečení, stačí si nastaviť len silnejšie naparenie, ktoré je vďaka parnému rázu možné zväčšiť až na 140 g/min. Toto naparenie môžete uplatniť pre vertikálne naparovanie textílií, ktoré bielizeň narovná, osvieži aj dezinfikuje. S parným výkonom 40 g/min bez problému prežehlíte aj hrubé látky, ktoré sa zle žehlia. Zároveň môžete využívať funkciu kropenia pre navlhčenie nepoddajných a pokrčených látok. Drážka na žehliacej doske vám umožní jednoduché žehlenie aj okolo gombíkov.


Vďaka plynulej regulácii teploty a voliteľné intenzity pary môžete žehliť mnohých tkaniny podľa ich aktuálneho stavu. Svetelná signalizácia vám bude nápomocná pri dosiahnutí požadovanej teploty.

Príjemné vychytávky žehličky Tiara II

Protiodkvapkávací systém vám pomôže pri žehlení jemných tkanín pri menších teplotách, počas ktorých sú často naparovacie žehličky náchylnejšie na odkvapkanie vody na oblečenie. Pracovná plocha je pomerne jednoduchá na starostlivosť vďaka funkcii samočistenia, nepriľnú k nej teda žiadne nečistoty. Štandardnou funkciou ETA Tiara II 2269 90000 je automatické vypínanie, ktoré je dobré v prípade, keď je žehlička dlhší čas ponechaná bez činnosti.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 40 g/min
Parný ráz 140 g/min
Materiál žehliacej plochy Eloxium Premium

Farba

Farba Biela, Zelená
Kód:  ETAZN2269
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ETA226990000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13