Obnoviť stránku

ETA Tiara 1289 90000

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Tiara 1289 90000

S naparovacou žehličkou od tuzemského výrobcu ETA vám pôjde žehlenie nielen rýchlejšie, ale tiež vás bude baviť. Žehlička má špeciálnu hliníkovú dosku, ktorá vyniká svojou bleskovou vodivosťou tepla a jeho následným optimálnym rozložením, nepriľnavosťou a vysokou odolnosťou proti poškrabaniu. Táto hliníková doska navyše tiež disponuje drážkou pre ľahké žehlenie okolo gombíkov. Vďaka plynulej regulácii teploty a voliteľnej intenzity pary možno žehliť rôzne druhy tkanín. Žehlička produkuje 40 g pary za minútu a pri parnom ráze až 130 g za minútu. Paru máte možnosť tiež úplne vypnúť a žehličku použiť na tzv. suché žehlenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný materiál
  • Funkcia odvápnenia a samočistenia
  • Dlhý prívodný kábel
  • Hliníková žehliaca plocha Eloxium
  • Moderný a elegantný dizajn

Praktické funkcie

Žehlička je vybavená mnohými užitočnými funkciami. Okrem svetelnej signalizácie pri dosiahnutí teploty a možnosti úplného vypnutia pary disponuje aj funkciami pre zabezpečenie jej dlhej životnosti. Medzi ne patrí systém odvápnenia, ktorý zabraňuje vytváraniu vodného kameňa a tým umožňuje plniť žehličku obyčajnou vodou z kohútika. Systém pre jednoduché a kompletné vyčistenie vnútornej konštrukcie žehličky. Ďalšia z užitočných funkcií je tiež Vertical Steam, ktorá umožňuje vertikálne naparovanie bez nutnosťou kontaktu so žehliacou plochou. Jednoduchú a pohodlnú manipuláciu so žehličkou zabezpečuje prívodný kábel dlhý 2,5 m na otočnom kĺbe.

Za kvalitou si stojí!

ETA si je svojimi výrobkami istá, preto dáva predĺženú záruku na žehliacu plochu a to na 3 roky! Pre získanie záruky sa stačí zaregistrovať na stránkach Ety.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie, Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 40 g/min
Parný ráz 130 g/min
Materiál žehliacej plochy Hliník

Farba

Farba Modrá
Kód:  EAD2125e
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  ETA128990000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04