Obnoviť stránku

ETA Supersonic

ETA Supersonic

Tyčový vysávač ETA Supersonic vám bude nápomocný na bežné upratovanie celého domu alebo bytu. Vďaka funkcii 2 v 1 s ním vysávate ako s tyčovým vysávačom alebo ako s malým ručným vysávačom, ktorým sa ľahko dostanete k hore prístupných nečistôt. Ak si vyberáte podľa toho, ako vie zvládnuť povrchy, ktoré musíte najčastejšie upratovať, tyčový vysávač ETA je správnou voľbou na všetky druhy podláh, na koberce, na tvrdé podlahy, na mäkké povrchy, na čalúnenie, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy. Tento vysávač má HEPA filter. Prach a ďalšie nečistoty sa vysávajú do vyprázdniteľnej nádoby, ktorú budete môcť veľmi ľahko po upratovaní vysypať do koša a opäť vložiť do vysávača. O napájanie sa postará akumulátor, a tak neriešite blízkosť zásuviek. Jeho Li-Ion akumulátor môže zaručiť na plné nabitie 25 min prevádzky. Nabíjanie potom trvá 4 h.

Významné parametre tyčového vysávača ETA Supersonic

  • Li-Ion akumulátor
  • Na jediné nabitie dokáže vysávať až 25 min
  • Dobitie batérie zvládne za 4 h
  • Súčasťou balenia je: adaptér, držiak na stenu, hubica na čalúnenie, kefová hubica, LED osvetlenie, nabíjacia stanica, regulácia výkonu, rotačná kefa, sacie rúrky a štrbinová hubica
  • Vysávač tyčový ETA Supersonic má maximálnu hlučnosť 79 dB
  • Smeti zbiera do pripravenej nádoby
  • Tyčový vysávač ETA si na smeti pripravil priestor 0,45 l

Užitočné príslušenstvo tyčového vysávača batériového ETA Supersonic

Okrem klasickej výbavy na podlahu ponúkne tyčový vysavač aj iné príslušenstvo. Spravidla najdôležitejší sa stala tzv. štrbinová hubica, s ňou sa bezproblémovo dostanete nielen medzi skrine, ale aj do ďalších úzkych priestorov. Veľké ušetrenie práce je schopná ponúknuť tzv. turbo kefa, ktorá rýchlo sa otáčajúcimi štetinami v hubici pucuje kobercové krytiny aj čalúnenie dôkladne a hĺbkovo. Srsť zvierat a ďalšie nečistoty z koberca, čalúnenia aj diek bez problémov nasajete s pomocou hubice na vysávač vhodnej na čalúnenie. Kefová hubica uvádza všestranného pomocníka na vzorné popratanie neveľkých povrchov. Po práci ľahko zaparkujete tyčový vysávač ETA Supersonic do pripravenej nabíjacej stanice, ktorá funguje zároveň ako stojan vysávača.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti LED displej, LED osvetlenie, Regulácia výkonu
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 25 min, 40 min
Napätie batérie 21,6 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, Ručný, 2 v 1, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica
Násada Predlžovacia trubica
Kefy Na zvieracie chlpy, Rotačná
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Zberná nádoba

Objem 0,45 l
Materiál Kov

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26 cm
Výška 109,5 cm, 110,5 cm
Hĺbka 22,5 cm, 23 cm
Hmotnosť 2,57 kg, 3,15 kg

Farba

Farba Biela, Čierna, Červená
Kód:  ETATV526nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12