Obnoviť stránku

ETA Storio Retro 9186 90030

4,7 39 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -20 %
39,90 € 49,90 €

ETA Storio Retro 9186 90030


Dizajnová rýchlovarná kanvica ETA Storio Retro

Objavte krásu retro štýlu vo svojej kuchyni a kúpte si rýchlovarnú kanvicu z nehrdzavejúcej ocele ETA Storio Retro, ktorá nielen rýchlo, ale aj úsporne ohrieva vodu.

Bleskové ohrievanie vody

Príkon 2 150 W vám zabezpečí rýchle ohrievanie vody a tak si svoju šálku obľúbeného čaju či kávy môžete vychutnávať v priebehu okamihu. Stredový konvektor STRIX je určený na ľahké umiestnenie kanvice na podstavec.

Objem 1,7 l

Veľký objem rýchlovarnej kanvice 1,7 l umožní pripraviť horúce nápoje pre vás i pre vašich priateľov. Hladinu vody v rýchlovarnej kanvici jednoducho a ľahko zistíte pomocou vodoznaku. Zapnutú rýchlovarnú kanvicu ETA Storio Retro sprevádza svetelná signalizácia. Po dosiahnutí bodu varu sa kanvica automaticky vypne.

Rýchlovarná kanvica ETA Storio Retro je aj bezpečná

Bezpečnostná tepelná poistka je určená pre prípad neopatrnej obsluhy. Trojnásobný bezpečnostný systém zaručí aktiváciu bezpečnostnej poistky pri nebezpečenstve prehriatia, pri nadvihnutí kanvice, alebo v prípade chodu naprázdno.

ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku 3 roky na konektor.

Vybavte si celú kuchyňu v retro štýle

V rámci STORIO edície ETA poskytuje k rýchlovarnej kanvici ETA Storio Retro aj kuchynský robot, hriankovač a kombinovanú chladničku v troch rôznych farebných kombináciách.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny, Tepelná poistka
Príkon 2 150 W
Vstupné napätie 230 V
Typ filtra Vyberateľný

Dizajn

Dizajn Retro

Farba

Farba Červená, Strieborná
Kód:  ETARK918693
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ETA918690030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09