Obnoviť stránku

ETA Storio Retro 9166 90040

4,8 49 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
47,90 €

ETA Storio Retro 9166 90040


Hriankovač Storia

Máte radi hrianky? A ladíte svoju kuchyňu do retro štýlu? Tak sa vám určite zapáči hriankovač STORIO značky ETA s príkonom 930 W. Dopraje vám rovnomerné opekanie až 2 kusov chleba z oboch strán. 

Mrazené pečivo nie je problém

Vďaka funkcii rozmrazovania pečiva si za použitia nadstavca môžete nechať pečivo rozpiecť a nemusíte čakať, až sa vám rozmrazí pri izbovej teplote. Hriankovač ETA STORIO má funkciu opätovného ohrevu už hotových hrianok. Môžete si teda bez obáv hrianky opakovane ohrievať.

Doprajte si hrianky podľa vašich predstáv

Mieru prepečenia chleba si môžete vybrať pomocou 7 stupňov podľa svojho výberu. Tlačidlo STOP vám umožní ohrev okamžite ukončiť. Praktickým doplnkom hriankovača STORIO značky ETA je vyberateľná zásuvka na omrvinky. Pre zistenie prevádzky hriankovača slúži svetelná signalizácia. Hriankovač ETA v sebe tiež ukrýva priestor pre navinutie sieťového kábla.

Vybavte si kuchyňu celú v retro štýle

V rámci STORIO edície ETA poskytuje ku hriankovaču aj kuchynský robot, rýchlovarnú kanvicu a kombinovanú chladničku v troch rôznych farebných kombináciách.



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 930 W
Materiál Plast, Kov
Počet hrianok 2

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Svetelná signalizácia
Príslušenstvo Vyberateľná miska na omrvinky

Farba

Farba Béžová
Kód:  ETATO484
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ETA916690040
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07