Obnoviť stránku

ETA Quatro Blade 3058.90000

4,3 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Quatro Blade 3058.90000

Ergonomický tvar

Tyčový mixér ETA 3058.90000 má moderný ergonomický tvar držadla pre pohodlné držanie. Mixér je vybavený dvoma tlačidlami pre voľbu rýchlosti. Jednoduchá údržba a predĺžená 3-ročná záruka na motor sú prednosti, ktorými sa tento tyčový mixér ETA môže chváliť. ETA vám na Quatro Blade poskytuje predĺženú záruku 3 roky na motor. Viac informácií a pravidlá akcie nájdete na www.prodluzka.eta.cz

Super ostré britvy

Tyčový mixér značky ETA z kolekcie Quatro Blade vám ponúka 4 super ostré čepele na mixovanie či sekanie. Technológia 4 nožov Quatro Blade umožňuje mixéra spracovania potravín až 2× rýchlejšie, než to dokážu bežné tyčové mixéry s dvoma nožmi. S týmto typom mixérov môžete nielen mixovať, ale aj šľahať, sekať a drviť.

Príslušenstvo

K antikórovému tyčovému mixéru je dodávaný šľahací nástavec, sekací nadstavec s objemom 500 ml a praktická nádoba s vekom s objemom tiež 500 ml. Dĺžka prívodného kábla je 1,2 m čo vám umožní dostatočnú voľnosť pri práci.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Počet rýchlostí 2
Kód:  EAV4162f6
Produktové číslo:  ETA305890000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12