Obnoviť stránku

ETA Poseidon 7865 90030

4,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Poseidon 7865 90030


Viacúčelový vysávač ETA Poseidon

Vysávač ETA POSEIDON 7865 90030 sa stane hrdinom vo vašej domácnosti vždy, keď budete potrebovať vysávať aj vytierať podlahy zároveň. Zvládne suché i mokré vysávanie, šampónovanie, čistenie okien, hĺbkové čistenie, prepieranie kobercov aj čalúneného nábytku. Veľkou výhodou je rýchla zmena z mokrého režimu na suchý, ktorá trvá len pár minút.

Potešujúce parametre viacúčelového vysávača ETA POSEIDON

Ako prachové častice, tak aj iné nečistoty sa dostávajú do ľahko a rýchlo vymeniteľného syntetického vrecka s objemom 5 l, čím sa šetria náklady a minimalizuje nutnosť jeho výmeny. Ďalšie úžasné parametre vysávača ETA Poseidon sú napríklad objem prachovej/vodnej zbernej nádoby 8 l a objem nádrže na čistiaci roztok 4 l.

Niekoľkonásobná filtrácia

Vysávač ETA Poseidon sa ďalej pýši syntetickým prachovým sáčkom a 2 mikrofiltrami – ochranným motorovým a výstupným.

Upratovanie ľahko a rýchlo

Zostavenie vysávača ETA Poseidon je veľmi jednoduché. Dĺžka napájacieho kábla je 8 metrov a na jeho pripevnenie na vysávač slúži dômyselný držiakt. Vďaka káblu a dvojdielnej trubici získate veľký akčný rádius 11 m, vďaka čomu môžete vysávať aj vzdialené miesta bez nutnosti prepojovania kábla.

Viacúčelový vreckový vysávač ETA POSEIDON vám padne do rúk ako uliaty. Jeho ovládanie je veľmi komfortné a stabilné prostredníctvom 5 koliesok, ktoré zabezpečujú plynulý pohyb do všetkých strán. 

Bezpečnosť predovšetkým

Vysávač ETA Poseidon disponuje ochranou proti prehriatiu motora, ktorá aktívne chráni elektrický motor pred poškodením. Obsahuje aj bezpečnostnú tepelnú poistku čerpadla a bezpečnostný plavák, ktorý zabraňuje preplneniu odpadovej nádoby.

   

ETA Poseidon 7865 90030 4v1 – Množstvo nadstavcov v balení

Pre dokonalý výsledok pri upratovaní ponúka ETA Poseidon 7865 90030 množstvo ďalších pomôcok a nadstavcov, medzi ktoré patrí univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, nadstavec na tvrdé podlahy ako sú parkety, plávajúce podlahy, dlažby a linoleum. Okrem toho získate turbokefu na efektívnejšie vysávanie kobercov, účinné pozbieranie vlasov i zvieracej srsti, vankúšovú hubicu, ktorá šetrne vysáva mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie alebo vankúše, kovovú dvojdielnu trubicu umožňujúcu optimálne nastavenie výšky (maximálne 96 cm), štrbinovú hubicu, vďaka ktorej sa s vreckovým vysávačom bez väčších ťažkostí dostanete medzi rebrá radiátora a aj do iných škár, kefku s jemnými štetinkami vhodnú na upratovanie prachu a pavučín na nábytku, stenách či obrazoch, veľkú a malú šampónovaciu hubicu, hubicu na umývanie okien a k nej stierku. 

Sací výkon  môžete regulovať vďaka elektronickej regulácii zabezpečujúcej optimálne nastavenie. Mechanická regulácia sacieho výkonu na držadle umožní aj jeho okamžité zníženie.


Využite ponuku predĺženej záruky 5 rokov na motor, ktorú ETA na tento výrobok poskytuje. Neváhajte a zaregistrujte si ju na stránkach ETY.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na mokro-suché čistenie, Na okná, Na vodu, Parketová, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra Mikrofilter

Príkon

Príkon 1 500 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 41,5 cm
Výška 56 cm
Hĺbka 43 cm
Hmotnosť 14,07 kg

Farba

Farba Modrá, Sivá
Kód:  ETAVVIC01
Produktové číslo:  ETA786590030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08