Obnoviť stránku

ETA Poseidon 2865 90030

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Poseidon 2865 90030


Všestranný vysávač do domácnosti alebo kancelárie

Vysávač ETA Poseidon disponuje vysokým sacím výkonom v kategórii vysávačov 3 v 1. S jeho funkciami suchého a mokrého vysávania, šampónovania, možnosťou vysávania tekutín alebo vysávania nečistôt a tekutín, sa vysporiada aj s tým najväčším znečistením.


Príslušenstvo súčasťou balenia

Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou je vhodná pre všetky typy hladkých podláh alebo kobercov s nízkym vlasom. Turbokefa účinne pozbiera zo všetkých druhov kobercov vlasy aj zvieraciu srsť. Na šampónovanie nájdete v balení veľkú a malú šampónovaciu hubicu, ďalej vankúšovú hubicu na vysávanie mäkkých textilných povrchov a štrbinovú hubicu pre upratovanie v úzkych a ťažko prístupných miestach.


Pohodlné vysávanie s ETA Poseidon 2865 90030

Objem prachového vrecka je 5 litrov, čo minimalizuje nutnosť jeho častej výmeny. Odpadová nádoba na prach/vodu má 8 litrov a je tu zabudovaný bezpečnostný plavák proti preplneniu. Objem nádrže na čistiaci roztok sú 4 litre. Čistiaci roztok možno plniť bez nutnosti demontáže vysávača a integrované čerpadlo sa postará o účinné dávkovanie čistiaceho roztoku. V prípade potreby možno zmeniť režim vysávania zo suchého na mokrý behom pár minút. S veľkým akčným rádiom až 9 metrov pohodlne upracete aj väčšie miestnosti bez nutnosti prepojovania napájacieho kábla.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Mokré čistenie

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na vodu, Podlahová, Vankúšová – na mäkké textílie, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra Mikrofilter

Príkon

Príkon 1 500 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 41 cm
Výška 57 cm
Hĺbka 43 cm
Hmotnosť 13,5 kg

Farba

Farba Biela, Modrá, Sivá
Kód:  ETAVVIC02
Produktové číslo:  ETA286590030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06