Obnoviť stránku

ETA Pekáč titánový 28 x 28 cm 6950 90000

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Pekáč titánový 28 x 28 cm 6950 90000

Pripravte si lahodné pokrmy so štvorhranným titánovým pekáčom ETA s pokrievkou. Radí sa medzi kvalitné a poctivé české riady. Pekáč je vybavený nepriľnavým povrchom s prísadou titánu, vďaka ktorému je ľahko umývateľný a vaše jedlo sa nikdy neprilepí k jeho dnu. Vďaka tejto jedinečnej povrchovej úprave pekáč neabsorbuje pachy, a je preto možné v nádobe variť, piecť i smažiť. Vyznačuje sa výnimočnou tepelnou vodivosťou, ktorá ušetrí váš čas a energiu. 
S pekáčom ETA pripravíte rýchlo a zdravo vaše pokrmy aj bez pridania tuku a bez obáv ho i s pokrievkou môžete vložiť do rúry vyhriatej na teplotu maximálne 220 °C. Tepelne odizolované držadla zabezpečia jednoduchú, bezpečnú a pohodlnú manipuláciu s nádobou. Pekáč je vhodný pre použitie na plynových, elektrických aj sklokeramických tepelných zdrojoch, vrátane indukcie. Moderný a elegantný dizajn pekáča v čiernom prevedení sa bude skvele vynímať v každom type kuchyne. Budete nadšení kombináciou kvality a priaznivej ceny, ktorú vám ponúka pekáč ETA 6950 90000.
Doplňujúce informácie:
Farebné prevedenie:
Čierne
Vonkajší povrch:
Titan
Vnútorná úprava:
Nepriľnavý povrch
Rozmery riadu:
28 x 28 cm
Použitie:
Elektrika
Sklokeramika
Plyn
Indukcia
Rúra





 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál pekáča Titán

Typ

Typ Hlboký
Kód:  EAV1042d
Produktové číslo:  ETA695090000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11