Obnoviť stránku

Titánový hrniec ETA, 24 cm, 6955 90000

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Titánový hrniec ETA, 24 cm, 6955 90000

Pripravte si lahodné cestoviny s titánovým hrncom ETA s pokrievkou. Zaraďuje sa medzi kvalitný a poctivý český riad. Hrniec je vybavený nepriľnavým povrchom s prímesou titánu, vďaka ktorému je ľahko umývateľný a vaše jedlo sa nikdy neprilepí k jeho dnu. Vďaka tejto jedinečnej povrchovej úprave hrniec neabsorbuje pachy a je preto možné v nádobe variť, piecť i smažiť. Vyznačuje sa výnimočnou tepelnou vodivosťou, ktorá ušetrí váš čas a energiu. 
S hrncom ETA pripravíte rýchlo a zdravo vaše pokrmy aj bez pridania tuku a bez obáv ho aj s pokrievkou môžete vložiť do rúry vyhriatej na teplotu maximálne 220°C. Tepelne odizolované držadlá zabezpečia jednoduchú, bezpečnú a pohodlnú manipuláciu. Hrniec je vhodný pre použitie na plynových, elektrických aj sklokeramických tepelných zdrojoch vrátane indukcie. Moderný a elegantný dizajn striebornej farby sa bude skvelo vynímať v každej kuchyni. 
Doplňujúce informácie:
Farba:
Strieborná
Vonkajší povrch:
Titán
Vnútorná úprava:
Nepriľnavý povrch
Priemer riadu:
24 cm
Použitie:
Elektrika
Sklokeramika
Plyn
Indukcia
Rúra





 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Pokrievka Áno

Funkcie a príslušenstvo

Príslušenstvo Pokrievka

Varná doska

Varná doska Plynová, Elektrická, Indukčná, Sklokeramická

Priemer nádoby

Priemer nádoby 24 cm

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  EAV1042g
Produktové číslo:  ETA695590000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16