Obnoviť stránku

ETA Hrniec na cestoviny 24 cm 6965 90000

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Hrniec na cestoviny 24 cm 6965 90000

Kto by nemal rád taliansku kuchyňu? A čo potom keď si môže uvariť cestoviny úplne autenticky a zároveň v pohodlí domova! Nenechajte si ujsť príležitosť vykúzliť perfektné cestoviny aglio olio alebo špagety carbonnara. Už sa vám zbiehajú sliny? Tak to je najvyšší čas zaobstarať si špeciálny hrniec na cestoviny, v ktorom budú cestoviny uvarené al dente úplne vždy. Výnimočná tepelná vodivosť materiálu, z ktorého je hrniec vyrobený, zaistí najnižšiu možnú spotrebu energie a tiež najefektívnejšie varenie.

Šup s ním do rúry

Hrniec na cestoviny, ktorý je opatrený nepriľnavým povrchom, neabsorbuje žiadne pachy a je vybavený tepelne izolovanými držadlami, takže sa pri manipulácii s ním nespálite. Ľahko ho navyše umyjete, pretože okrem nepriľnavosti je povrch ošetrený aj tak, aby bol ľahko umývateľný. Nemusíte však variť len cestoviny, ľahko v ňom napríklad uvaríte zeleninu alebo zapečiete rizoto, pretože je prispôsobený pre použitie aj priamo v rúre, dokonca aj s pokrievkou ho do nej môžete bez obáv vložiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Priemer 24 cm, výška 11 cm
  • Nepriľnavý titánový povrch
  • Objem 3,8 litra
  • Hmotnosť 2,4 kg
  • Vhodný aj pre použitie v rúre (vrátane pokrievok)
  • Granitová úprava pre zdravé varenie
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Pokrievka Áno

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do rúry
Príslušenstvo Pokrievka

Typ

Typ Na cestoviny

Priemer nádoby

Priemer nádoby 24 cm

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  ETHR001f
Produktové číslo:  ETA696590000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12