Obnoviť stránku

ETA Gratus Maxipasta III 0028 90081

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Gratus Maxipasta III 0028 90081


Robot, ktorý dokáže ponúknuť MAXimum

Celokovový multifunkčný kuchynský robot ETA Gratus Maxipasta No.3 v sebe spája kvalitu, tradíciu, funkčnosť i dokonalú eleganciu. Je natoľko multifunkčným pomocníkom, že dokáže uspokojiť aj toho najnáročnejšieho gurmána. S týmto dôstojníkom zaručene ľahko pripravíte delikatesy najrôznejších medzinárodných kuchýň. Veľmi výkonný 1 200 W motor so stabilizátorom na zabezpečenie nastavených otáčok aj pri vysokom zaťažení a planetárny systém miešania zaistia kvalitné spracovanie obsahu nádoby. Nechýba ani plynulá regulácia otáčok na voliteľnú rýchlosť a intenzitu prípravy surovín. Na maximálne otáčky je robot vybavený funkciou PULSE. 


Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčný robot s vysokým výkonom
  • Jednoduchá manipulácia a výmena nadstavcov
  • Výklopné rameno s bezpečnostnou poistkou
  • Možnosť nastavenia výšky nadstavcov
  • Funkcia PULSE na maximálne otáčky
  • Planetárny systém miešania
  • Až 6 rýchlostí
  • Možnosť umývania dielov v umývačke

Hotové Taliansko!

Ako už názov napovedá – tento robot je špecialistom na cestoviny každého druhu. Vďaka unikátnym nadstavcom na výrobu domácich cestovín u vás môže prepuknúť pravá talianska siesta. Lasagne, Trenette rezance, Ravioly, Penne, Stelline, Anellini Pappardelle či Rigatoni – stačí vymiesiť cesto, vyvaľkať ho na pláty alebo pomocou formičiek pretlačiť váš zamilovaný tvar cestovín. 


Unikátny mlynček na obilie

A keď už domáce cestoviny, tak z čerstvo namletej múky. Áno, mlynček na obilniny, strukoviny aj ryžu je súčasťou výbavy tohto robota. Vďaka pravým mlecím kameňom zachováte v čerstvo namletej múke všetky vitamíny, oleje, enzýmy a nenasýtené mastné kyseliny! Pomeľte si zdravú múku, celozrnnú aj bez lepku; Gratus zvládne múku z pšenice, raže, ovsa, nelúpaného jačmeňa, prosa, pohánky, ryže ale aj šošovice, hrachu, cícera, fazule alebo kukurice. 


Mäso, mäso, mäso

A máme tu ďalšiu tvár Maxipasty – pre milovníkov mäsových zmesí, tatárskych biftekov, klobások, mäsových guľôčok Kebbe a ďalších mäsových delikates je Gratus vybavený mlynčekom na mäso s priemerom 62 mm, 4 veľkosťami mlecích doštičiek, nadstavcom na výrobu údenín, nadstavcom na výrobu Kebbe, vtláčadlom a antikorovou násypkou. Nová prítlačná doska dokonale tesní a zabraňuje tak vytekaniu šťavy do vnútorných častí výkyvného ramena robota. 


Zelenina v hlavnej úlohe

K mäsu potrebujeme prílohu. Dávate prednosť zeleninovému šalátu alebo si chcete pripraviť zemiakový šalát? Rozhodnutie je na vás. My vám k tomu dávame „nástroje” v podobe nadstavca na strúhanie so 6 kotúčovými strúhadlami. Plátkujte a strúhajte najemno aj nahrubo zeleninu všetkého druhu. Mletie orechov je samozrejmosťou.


Ovocné kokteily a fresh džúsy sú trendy

100 % šťavy plné vitamínov dostane Gratus z každého ovocia vďaka inovatívnemu lisu na bobuľoviny a ovocie. Odšťaviť citrusy nie je nijako ťažké, ale Gratus s lisom na bobuľoviny dokáže viac – hravo si poradí s ríbezľami, egrešom, hroznom, šípkami aj paradajkami a uhorkou. Stačí si len povedať, akú príchuť má mať váš čerstvý džús. Že chcete mať nápoj aj s vlákninou? Ok, stačí využiť sklenený mixér s objemom 1,4 l a pripraviť si studený kokteil. Vďaka otvoru vo veku mixéra a vtláčadlu vám to pôjde neuveriteľne ľahko. Mixovať môžete i teplé polievky – sklenená nádoba je skutočne odolná aj voči vyšším teplotám, nepohlcuje pachy ani farby mixovaných potravín.  


Karneval sladkostí

Plánujete piecť tortu na narodeninovú párty? Pečiete vianočné pečivo alebo bábovku na nedeľný stôl? Dokonale vypracované cesto v Gratus pripravíte, aj keď ste nikdy predtým nepiekli. Vyzbrojenie miešacou metlou na prípravu tort a múčnikov, šľahacou metlou na prípravu šľahačky, krémov a nátierok, hnetacím hákom na kysnuté a chlebové cestá a špeciálnou Flexi metlou na krémy a ľahké cestá je dostatočnou zárukou na nabratie odvahy a prípravu kompletného pohostenia tej najokázalejšej oslavy. 


Šéfkuchár ROBOT

Toľko funkcií, toľko možností s jedným robotom... aby sme vám urobili radosť, nájdete v balení tiež inšpiratívne recepty s ľahkým návodom a fotkami. Sledujte tiež #GRATUSUMIVSE


Za kvalitou stojíme

ETA si je svojimi výrobkami istá, preto dáva predĺženú záruku na motor, a to na 10 rokov! Na získanie záruky sa stačí registrovať na stránkach Ety.   


Bohaté príslušenstvo

Veľkokapacitná antikorová misa s objemom 5,5 l, vrátane priehľadného krytu (až 2,5 kg cesta)
Hnetací hák
Šľahacia metla
Miešacia metla
Flexi metla (na krémy a ľahké cestá)
Kľúč na jednoduché nastavenie optimálnej výšky nadstavcov v mise
Sklenený mixér 1,4 l (nepohlcuje pachy a farby mixovaných potravín)
Vtláčadlo na posun väčších kusov surovín do priestoru sekacieho noža a uvoľňovací kľúč
Nadstavec na strúhanie so 6 diskovými strúhadlami
Mlynček na mäso s priemerom 62 mm (4 veľkosti mlecích doštičiek, nadstavec na výrobu údenín, nadstavec na výrobu Kebbe, formička na cukrovinky, vtláčadlo, antikorová násypka, uvoľňovací kľúč)
Lis na bobuľoviny, ovocie a zeleninu (nádoba na šťavu 0,8 l, čistiaca kefka)
Nadstavec na váľanie cesta (na lasagne, raviolli, cannelloni)
Krájač na úzke rezance (Trenette)
Formičky na cestoviny (5 typov)
Prevodovka na zaistenie optimálnych otáčok
Mlynček na obilniny, strukoviny a ryžu
Kniha receptov Šéfkuchár Robot
Dokúpiteľné príslušenstvo (nie je súčasťou balenia):
Krájač na široké rezance (Tagliatelle) ETA 0028 93000
Mlynček na mak ETA 0028 96000
Nadstavec na krájanie kociek ETA 0028 95040, použiteľný iba s ETA 0028 95030 + prevodovka ETA 0028 99999
Mlynček na mäso (malý; priemer 54 mm) ETA 0028 91010
Nadstavec na strúhanie so 4 strúhadlami ETA 0028 95010
Nadstavec na strúhanie so 4 strúhadlami ETA 0028 95020
Citrusovač ETA 0028 98020
Športová fľaša z Tritanu s objemom 0,6 l + neoprénový termoobal ETA 0102 91000
Športová fľaša z Tritanu s objemom 0,4 l ETA 0102 92000


Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, vtláčadlo, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, uvoľňovací kľúč, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač
Objem misy 5,5 l

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 6
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok, Celokovové telo, Automatické recepty

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28,5 cm
Šírka 39 cm
Výška 35 cm
Hmotnosť 19,6 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  EAV3111x
Produktové číslo:  ETA002890081
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17