Obnoviť stránku

ETA Essenco 1634 90000

4,7 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
35,90 €

ETA Essenco 1634 90000

Nechajte si prevoňať celú domácnosť aróma difuzérom ETA Essenco

Nastavte si príjemnú atmosféru a prevoňajte si celú domácnosť aróma difuzérom ETA Essenco 163490000. Aróma difuzér Essenco vám rozptýli vôňu rovnomerne v celej miestnosti vďaka ultrazvukovej technológii. Prispieva k lepšej kvalite ovzdušia v miestnosti, pomáha s uvoľnením upchatých dýchacích ciest.


Využite aróma difuzér ETA Essenco v kombinácii s prírodnými esenciálnymi olejmi

Tento elegantný spoločník je vhodný pre kombinácie s prírodnými esenciálnymi olejmi. Záleží len od vás, akú vôňu si zvolíte. Na zvlhčenie vzduchu prispieva vonná para a príjemne prevonia celú miestnosť.  


Meniace sa farebné osvetlenie na príjemnú relaxačnú atmosféru

Farebné meniace sa osvetlenie vám navodí veľmi príjemnú relaxačnú atmosféru. Aróma difuzér vás nebude vďaka svojmu tichému chodu pri relaxácii rušiť.


Veľmi tichý chod aróma difuzéra ETA Essenco

Aróma difuzér ETA Essenco je určený do miestností do 20 m2. Pri plnom naplnení zásobníka s objemom 200 ml vydrží prevádzka aróma difuzéra až 8 hodín. Po vyčerpaní zásobníka, na čo vás upozorní aj zvuková signalizácia, dôjde k automatickému vypnutiu aróma difuzéra. Napájanie prebieha adaptérom.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hlučnosť 30 dB
Objem nádoby 200 ml
Funkcie Automatické vypnutie, Podsvietenie, Ultrazvuk, Zvlhčovač
Farba Biela
Doba chodu 8 h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 20 m2
Kód:  ETAAD024
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ETA163490000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03