Obnoviť stránku

ETA Essencio 0634 90000

4,3 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -20 %
19,90 € 24,90 €

ETA Essencio 0634 90000

Nechajte si prevoňať celú domácnosť aróma difuzérom ETA Essencio

Nastavte si príjemnú atmosféru a prevoňajte si celú domácnosť aróma difuzérom ETA Essencio. Aróma difuzér Essencio vám rozptýli vôňu rovnomerne po celej miestnosti vďaka ultrazvukovej technológii. Prispieva k lepšej kvalite ovzdušia v miestnosti, pomáha s uvoľnením upchatých dýchacích ciest.


Aróma difuzér ETA Essencio využite v kombinácii s prírodnými esenciálnymi olejmi

Tento elegantný spoločník je vhodný na využitie v kombinácii s prírodnými esenciálnymi olejmi. Záleží od vás, akú vôňu zvolíte. Na zvlhčenie vzduchu prispieva vonná para a príjemne prevonia celú miestnosť.


Meniace sa farebné osvetlenie na príjemnú relaxačnú atmosféru

Farebne meniace osvetlenie vám navodí veľmi príjemnú relaxačnú atmosféru. Aróma difuzér vás nebude vďaka jeho tichej prevádzke pri relaxácii rušiť.


Veľmi tichá prevádzka aróma difuzéra ETA Essencio

Aróma difuzér ETA Essencio je určený do miestností do 10 m2. Pri plnom naplnení zásobníka s objemom 50 ml vydrží prevádzka aróma difuzéra až 4 hodiny. Po vyčerpaní zásobníka, na čo vás upozorní aj zvuková signalizácia, dôjde k automatickému vypnutiu aróma difuzéra. Napájanie prebieha pomocou USB kábla.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hlučnosť 30 dB
Objem nádoby 50 ml
Funkcie Automatické vypnutie, Podsvietenie, Ultrazvuk, Zvlhčovač
Farba Biela
Doba chodu 4 h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 10 m2
Kód:  ETAAD017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ETA063490000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16