Obnoviť stránku

ETA Enzo 1514 90000

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Enzo 1514 90000

Bezvreckový vysávač ETA Enzo 1514 90000 je navrhnutý na každodenné upratovanie podlahových krytín. Jeho čistiaci výkon ovplyvňuje pohonná jednotka s príkonom 800 W čomu zodpovedá aj hodnota energetickej účinnosti A. Bezvreckový vysávač zvoľte podľa typu povrchu, o ktorý sa bude zariadenie starať – tento lux sa chváli maximálnou účinnosťou luxovania podláh a okrem toho aj uspokojivou efektivitou pri luxovaní hrubých a jemných nečistôt z koberca. Súčasťou výbavy luxu je HEPA filter.

Zaujímavé prednosti vysávača ETA Enzo 1514 90000

  • Veľmi vysoká efektivita pri vysávaní hrubých a jemných nečistôt na tvrdých podlahových krytinách
  • Stredná efektivita na čistenie koberca
  • Zachytávanie prachu cez HEPA filter
  • Súčasť balenia: Parketová hubica, Hliníková trubice, sací hadice, Hepa filtr, protipožární filtr, Univerzálna podlahová hubica a Štrbinová hubica
  • Príkon 800 W

Užitočné príslušenstvo bezvreckového vysávača ETA Enzo 1514 90000

Aby bolo luxovanie skutočne efektívne, má tento praktický vysávač ETA Enzo 1514 90000 rad ďalších pomôcok. Perfektným doplnkom sa stala tzv. štrbinová trubica, vďaka ktorej sa s vysávačom vreckovým bez väčších komplikácií vojdete do ťažko dostupných kútov v domácnosti. Na udržiavanie parketových alebo iných tvrdých podláh má vysávač vyhradenú hubicu určenú na parkety. Bezvreckový vysávač navyše s dĺžkou kábla a hadice, ktorá vytvára akčný rádius 8 m, stačí na podlahové plochy aj v rozmernejších miestnostiach.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov, Plast

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Podlahová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Farba

Farba Čierna, Sivá
Kód:  ETAVB1514
Produktové číslo:  ETA151490000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14