Obnoviť stránku

Stolní mixér ETA Blendic Team 4011 90010

4,8 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Stolní mixér ETA Blendic Team 4011 90010


Nutričné rovná sa plný života

Prečo vlastne nutričný mixér a nie len skromnejší smoothie mixér? Pretože má silnejší výkon a silu získať zo surovín všetky dôležité vitamíny, minerály a enzýmy. Dokáže zachovať dostatok vlákniny a naboostovať tak vaše telo maximom zdravia. Nekompromisných 23 000 otáčok za minútu rozdrví ľad na hladkú ľadovú triešť. Prajete si alko alebo nealko koktail?


Kľúčové vlastnosti ETA Blendic Team 4011 90010

  • Funkcia "Koktejl" pre prípravu ovocných a zeleninových koktejlov
  • Funkcia "Pulse" pre maximálny výkon
  • Veľmi rýchla a jednoduchá príprava
  • BlendeX - unikátny nerezový šesťramenný nôž s vrúbkovaným ostrím
  • Maximálne otáčky až 23000/min rozsekajú spracovávané suroviny do veľmi jemnej konzistencie
  • Nerezové prevedenie
  • Prodloužka záruky 3 roky na motor


Univerzálne využitie v klasickej i modernej kuchyni

Blendic je mixér a prenosná fľaša v jednom! Je špecialistom na prípravu celého radu čerstvých ovocných aj zeleninových fitness / proteínových nápojov. Ľahko zmixuje mliečny koktail, alko či nealko drink vrátane ľadovej triešte. Špecialista na smoothies pre výživu športovcov a milovníkov zdravého životného štýlu a vôbec všetkých, ktorí to myslia s životosprávou naozaj vážne. 


Teamové balenie - 2 sú viac ako 1

Láska prechádza žalúdkom, preto sme k mixéra zabalili 2 športové fľaše s objemom 2 × 0,7 l, jednu PRE NEHO a jednu PRE ŇU. Fľaše sú vyrobené z vysoko odolného Tritanu (BPA free), ktorý neabsorbuje pachy ani vône. Vďaka slim prevedeniu sa fľaše ľahko zmestia do priehradky dverí auta aj chladničky. Tesniaci a uzatvárateľný náustok na viečko fľaše uľahčí pitie. Vezmite ich teda so sebou na cesty a majte zdravý nápoj plný energie stále po ruke. 


 


Moderné funkcie a jednoduchá obsluha

V Blendicu dokáže mixovať každý. Samotné 3 tlačidlá pre nastavovanie rôznych programov s funkciou automatického vypnutia a zvukovej signalizácie, jednoduché a funkčné. Rovnako jednoduché je aj zostavenie, príprava a údržba - fľaše s viečkami možné umývať aj v umývačke. Aby to bolo ešte jednoduchšie, máte prednastavený program pre prípravu smoothies. Využijete tiež funkciu PULSE pre maximálny výkon. S kvalitou nápoja si nelámte hlavu, unikátny nerezový šesťramenný nôž s vrúbkovaným ostrím BlendeX v kombinácii s 23 000 otáčkami za minútu zaistí jeho veľmi jemnú konzistenciu.     


Predĺžená záruka - predĺžené zdravie

Za silou motora s príkonom 1 000 W si stojíme, preto vám na neho dávame predĺženú záruku na 3 roky. Pre predĺženú záruku sa stačí registrovať na stránkach Ety.   


Doplňujúce informácie:
Deklarovaná hladina akustického výkonu:
85 dB (A) re 1pW
Prívodný kábel:
0,9 m
hmotnosť:
2,7 kg

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 1 000 W
Maximálne otáčky 23 000 ot./min
Počet rýchlostí 3

Vlastnosti

Vhodné pre Drvenie suchých plodov, Smoothie, Drvenie ľadu
Objem nádoby 0,7 l
Materiál nádoby Plast

Príslušenstvo

Príslušenstvo Prenosná fľaša
Počet nádob 2 ks
Kód:  EAV4171f
Produktové číslo:  ETA401190010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09