Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ETA Adagio 1511 90000

5,0 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Adagio 1511 90000


Štýlový vysávač ETA Adagio 1511 90000 s označením 4 AAAA* sa stane neoceniteľným pomocníkom pri upratovaní vo vašej domácnosti, ale nielen to. Zároveň to u vás oživí svojím štýlovým vyhotovením. Vysávač disponuje výkonným motorom, ktorý môžete plynule regulovať priamo na tele vysávača. Vďaka ECO motoru sa ale nemusíte báť, že by jeho spotreba elektrickej energie bola závratne vysoká. S týmto dobre vyzerajúcim pomocníkom bude radosť vysávať.



Výkonný vysávač s ECO motorom

Ak patríte medzi ľudí, ktorí vyžadujú extrémne účinné vysávanie, našli ste svojho pomocníka. ETA Adagio 1511 90000 dosahuje účinnosť A na kobercoch a aj na tvrdých podlahách. Vďaka ECO motoru vysávač nespotrebuje veľa elektrickej energie.



Účinná filtrácia

Vysávač ETA Adagio sa honosí veľmi účinnou filtráciou, ktorá je vhodná aj do domácnosti s alergikmi. Unikátne utesnenie vysávača v spolupráci s HEPA filtrom č. 13, prachovým vreckom a štyrmi mikrofiltrami dosahuje prvotriedne výsledky. Objem vrecka je úctyhodných 4,5 l a na jeho naplnenie vás upozorní elektronická signalizácia. Vysávač má bezpečnostnú poistku chýbajúceho vrecka – v prípade, že by ste ho zabudli do vysávača vložiť.



Jednoduché upratovanie zaručené

Vysávač ETA Adagio má veľký akčný rádius, a to skvelých 13 m. Nebude tak potrebné neustále striedať zásuvky, čím sa zníži čas strávený vysávaním. Na plynulý pohyb je vysávač vybavený predným kolesom, ktoré sa pohybuje v rozsahu 360°. Vďaka zadným kolieskam, ktoré sú mäkčené, nehrozí poškodenie podlahy. K jednoduchej manipulácii prispievajú aj veľmi kompaktné rozmery. Vysávač je zároveň vybavený ochranou proti prehriatiu motora.


Bohaté príslušenstvo vysávača

V balení vysávača ETA Adagio nájdete bohaté príslušenstvo. Univerzálna podlahová hubica slúži na vysávanie kobercov a tvrdých podláh (medzi týmito režimami môžete prepínať). Ďalej balenie obsahuje parketovú hubicu s vláknami z konských vlasov, ktorá vám najlepšie poslúži pri vysávaní tvrdých podláh.Na vysávanie nečistôt z textílií budete mať k dispozícii vankúšovú hubicu a na šetrné odstránenie prachu, alebo pavučín z nábytku, či obrazov slúži kefka s jemnými štetinkami. Ak sa počas vysávania budete potrebovať dostať do úzkych priestorov, potom vám príde vhod štrbinová hubica a dlhá štrbinová hubica, s ktorou sa dostanete aj do malých priestorov. Na efektívne vysávanie kobercov je súčasťou príslušenstva turbokefa. Menšia turbokefa slúži na dôkladné, ale šetrné čistenie čalúnenia. Súčasťou príslušenstva je aj špeciálny DermoPet, ktorý ošetrí kožu a srsť domácich maznáčikov a zbaví ich tak nečistôt a ďalších škodlivín a alergénov.


Hodnotenie s označením 4 AAAA

Vysávače ETA s označením 4 AAAA sa podrobili testom a prešli záťažovými skúškami v štyroch oblastiach. Testuje sa výkonnosť vysávača pri vysávaní kobercov a tvrdých podláh, hlučnosť a úroveň filtrácie. Hodnotenie vyjadruje, že vysávač všetkými štyrmi kategóriami prešiel na výbornú a nesie teda označenie 4 AAAA.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 66 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 51 cm
Výška 23 cm
Hĺbka 32 cm
Hmotnosť 10 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  ETAVS005
Produktové číslo:  ETA151190000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11