Obnoviť stránku

ETA 7489.90010 Belo

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 7489.90010 Belo

Elegantný podlahový vysávač ETA má sací výkon 250 W, príkon 700 W a navyše je vybavený ECO motorom, ktorý vyniká svojou úspornosťou. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti s diaľkovým infračerveným ovládaním je manipulácia s vysávačom ETA Belo veľmi pohodlná. Nebudete sa už skláňať k samotnému prístroju. Najdôležitejšia časť pre upratovanie je Turbo hubica Nero s vlastným dizajnom značky ETA. Disponuje rotačnou kefou a odnímateľnou spodnou časťou pre ľahké čistenie. Je ideálny pre vysávanie kobercov, kde účinne pozbiera vlasy aj zvieracia srsť. Vysávač má ďalej vo výbave rotačný parketovú, štrbinovú, vankúšovú hubicu a univerzálny kefka. Všetko príslušenstvo sa dá uložiť do priestrannej priehradky na hornej strane vysávača. Kovová teleskopická trubka zase umožňuje pohodlné nastavenie výšky pre každého užívateľa.

Prednosti a moderné vybavenie

Vysávač má zabudovaný systém SOFT START pre plynulý rozbeh motora (systém mäkkého štartu nezaťažuje elektrickú sieť pri nábehu motora). Ďalšou výhodou je elektronická regulácia sacieho výkonu, signalizácia plnosti prachového vrecka a bezpečnostná poistka chýbajúceho vrecka. Alergici zase uvítajú kvalitný HEPA filter pre zachytenie aj tých najjemnejších častíc prachu. Pre ochranu povrchu tvrdých podláh má vysávač mäkčená kolesá a otočné koliesko o 360 ° pre ľahký pohyb. Motor je vybavený bezpečnostným prvkom chrániaci motor pred spálením (prívod vzduchu). Akčný rádius vysávača je 11 m. Vysávač má navyše 2 parkovacie polohy pre jednoduché uskladnenie. Súčasťou sú aj 2 ks vreciek Unibag a adaptér k Eta UNIBAG č. 11.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 71 dB

Farba

Farba Sivá
Kód:  EAD1011u1
Produktové číslo:  ETA748990010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09