Obnoviť stránku

ETA 715390000 Crystela Digi

4,4 102 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
51,90 €

ETA 715390000 Crystela Digi


Sklenená rýchlovarná kanvica s reguláciou teploty ETA CHYSTELA DIGI je rýchlovarná kanvica, ktorá je ideálna na prípravu zeleného čaju, instantných nápojov alebo jedál a detskej stravy. Vďaka digitálnemu riadeniu teploty si môžete regulovať ohrev na 50, 70, 80, 90 a 100 °C. Kanvica má veľmi rýchly ohrev s príkonom 2 200 W a jej objem je až 1,7 l.



Kanvica vďaka funkcii KEEP WARM udržuje teplotu vody na nastavenej teplote. Navyše má automatický systém vypínania pri dosiahnutí bodu varu alebo nastavenej teploty. Nebezpečenstvo prehriatia je vylúčené vďaka trojnásobnému bezpečnostnému systému. Ten funguje aj v prípade, že v kanvici nie je voda alebo pri jej odobratí z podstavca. Kanvica rozlišuje nastavené teploty a má svetelnú aj zvukovú signalizáciu, vrátane farebného rozlíšenia nastavenej teploty.


Súčasťou kanvice Crystel Digi je tiež filtračné sitko proti usadeninám vodného kameňa. Kanvica disponuje jednoduchým otváraním veka pomocou tlačidla v držadle. Veľmi dobre sa udržiava vďaka skrytým vykurovacím telesám pod rovným antikorovým dnom. V podstavci je tiež priestor na navinutie napájacieho kábla. Kanvica má jednoduchú povrchovú úpravu vďaka oblým a ľahko prístupným častiam kanvice. Varné kanvice patria k produktom vďaka, ktorým Eta obhájila ocenenie Najdôveryhodnejšia značka v roku 2017.



Odporúčania pre jednotlivé druhy čaju a detské jedlá:

  • 50 °C = detské kaše,
  • 70 °C = zelené čaje,
  • 80 °C = biele čaje,
  • 90 °C = čaje oolong, káva, instantné nápoje, polievky
  • 100 °C = čierne, bylinné čaje

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  ETARK005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ETA715390000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04