Obnoviť stránku

ETA 7149.90020 Delicca

4,8 111 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 7149.90020 Delicca

Vždy čerstvé pečivo

S domácou pekárňou ETA budete mať čerstvé a voňavé pečivo stále po ruke. Táto domáca pekáreň je plne automatická a umožní vám pripraviť dokonca aj bezlepkový chlieb. Vybrať si môžete z 12 prednastavených programov vrátane prípravy domáceho džemu. Perfektný prehľad o nastavenom programe a iné informácie vám poskytne modro podsvietený displej. ETA vám na pekáreň Delicca poskytuje predĺženú záruku 5 rokov na motor. Viac informácií a pravidlá akcie nájdete na www.prodluzka.eta.cz/sk.

Chlieb podľa chuti

Kvalitné pečenie je zabezpečené pomocou dvoch hnetacích hákov s príkonom 800 W. Vďaka tomu zvládne pekáreň ETA Delicca vždy rýchlo upiecť čerstvý chlieb. Vybrať si môžete 3 farby chlebovej kôrky a 2 možnosti množstva. Pekáreň ETA Delicca je vybavená 8 programami na prípravu vášho obľúbeného chleba. Nechýba ani program na prípravu domáceho džemu či cesta.

Bohatá výbava

Domáca pekáreň ETA ponúka bohaté príslušenstvo v podobe formy na pečenie, hnetacích hákov, odmerky, pohárika a háčika. Nechýbajú možnosti odloženia začiatku prípravy alebo tlačidlo PAUSE na prerušenie nastaveného programu. Pri výpadku el. prúdu sa nemusíte báť o pripravované pečivo, vďaka pamäti, ktorá udrží 30 minút všetky potrebné informácie, sa pečenie vždy podarí.

Doplňujúce informácie:

Max. kapacita:
1300 g

Počet programov:
12

Počet hnetacích hákov (v nádobe):
2

Bezlepkové pečenie:
ÁNO

Nastavenie zafarbenia kôrky:
Stredná, svetlá, tmavá

Odložený štart:
ÁNO

Príkon:
800 W

Vyhotovenie výrobku:
Antikor

Rozmery:
28 × 28 × 40 cm

Hmotnosť:
6,8 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Príkon 800 W
Hmotnosť náplne 1 300 g
Počet hákov 2 ks
Vlastnosti Displej

Funkcie a programy

Funkcie Odložený štart, Udržiavanie teploty, Pamäť pri výpadku el. prúdu, Pozastavenie pečiaceho programu, Nastavenie prepečenia kôrky
Počet programov 11
Špeciálne programy Bezlepkového chleba, džemu, Bagiet, Žemlí, Marmelády

Príslušenstvo

Príslušenstvo Hák/y na miesenie, Odmerka, Háčik, Forma na pečenie
Kód:  EAV6055
Produktové číslo:  ETA714990020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06