Obnoviť stránku

ETA 6342.90000 Bruno

4,4 50 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 6342.90000 Bruno

Vykúzlite si doma účes ako z vyhláseného kaderníckeho salónu. Budete k tomu potrebovať len svoju predstavivosť a zastrihávač ETA Bruno. S týmto multifunkčným strojčekom sa ľahko ostríhate, oholíte a dokonca sa bezbolestne zbavíte aj chĺpkov v ušiach a v nose. To všetko vďaka výkonnému motorku, ktorý poháňa päť vymeniteľných hláv. Tie je možné doplniť rôznymi nástavcami, takže sa dokonale prispôsobí vašim potrebám.

Veľkou prednosťou je aj kvalitná Li-Ion batéria, ktorá vám zaistí až 90 minút prevádzky bez napájania z elektrickej zásuvky, navyše ju plne nabijete len za 2 hodiny. Oceníte aj kompletné príslušenstvo, ktoré je súčasťou balenia. Okrem zastrihávača a nástavcov v ňom nájdete čistiacu kefku, stojan na dobíjanie v pokojovej polohe, nabíjací adaptér, olej na mazanie britov, cestovné púzdro a hrebeň.

Parametre a špecifikácie:

Hlavy:

  • Veľká strihacia hlava vhodná najmä na strihanie vlasov - na ňu je možné nasadiť 5 rôznych vymeniteľných nástavcov s výškou 3, 6, 9 a 12 mm, piaty má potom voliteľnú výšku strihu 12 - 23 mm
  • Malá strihacia hlava vhodná na strihanie fúzov a vlasov - na ňu je možné nasadiť 3 rôzne vymeniteľné nástavce s výškou 4, 6 a 8 mm
  • Nástavec na holenie
  • Nástavec na odstránenie nechcených chĺpkov z nosa, uší a obočia
  • Úzky nástavec na tvarovanie kontúr

Napájanie:
Akumulátor (doba prevádzky 90 minút; doba nabíjania 2 hodiny)
Sieťový kábel (dĺžka 1,9 m)

Rozmery:
16 x 4 x 4 cm (V x Š x H)

Hmotnosť:
470 g

Farba:
Čierna

Kód:  EAT6150a
Produktové číslo:  ETA634290000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19