Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ETA 339290010

+ 5 rokov záruka na čerpadlo po registrácií
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 339290010

Prenechajte únavné umývanie riadu profesionálom. Cenovo dostupná umývačka ETA je vyrobená v nádhernom dizajne nehrdzavejúcej ocele, ktorý zapadne do akejkoľvek kuchyne. Aj napriek množstvu moderných funkcií bude šetrná k vašej peňaženke, pretože patrí do energetickej triedy A+++. Ďalšou nespornou výhodou je veľmi tichý chod vďaka technológii Deep Silent, takže pri nej môžete pokojne odpočívať bez toho, aby vás pri umývaní rušila – hlučnosť umývačky nepresahuje hodnotu 44 dB.

Kľúčové vlastnosti umývačky ETA 339290010

  • Cenovo dostupná umývačka ETA na 14 súprav riadu
  • Energetická trieda A+++
  • Vyhotovenie nehrdzavejúca oceľ
  • 8 umývacích programov
  • Samočistiaci mikrofilter
  • Doplnkové funkcie
  • Horný nastaviteľný kôš

ETA 339290010 ponúka niekoľko praktických funkcií

Umývačka ETA s 360-stupňovým sprchovacím systémom INNOWASH dokáže bez akéhokoľvek problému pojať až 14 súprav riadu, pričom ponúka až 8 nastavených programov. Okrem tých klasických ako napríklad intenzívny, normálny, ECO umývanie, alebo sklo je možné využiť aj niekoľko doplnkových funkcií ako je extra sušenie, extra čistenie, funkcia expres, alebo 2-zónové umývanie.

Dostatok priestoru a ovládanie umývačky ETA

Po otvorení dvierok umývačky nájdete samostatnú príborovú zásuvku a 2 veľké zásuvky so sklopnými priehradkami na taniere. Veľkou výhodou je, že horný kôš môžete nastaviť podľa vlastnej potreby. Elektronické ovládanie je jednoduché a v kombinácii s prehľadným LED displejom to zvládne naozaj každý. Na paneli nájdete aj veľmi užitočný ukazovateľ nedostatku soli, či leštidla. To ale nie je všetko! Začiatok programu môžete bez problémov odložiť až o 24 hodín a súčasťou je samozrejme aj poistka proti pretečeniu. Samočistiaci mikrofilter efektívne zbaví vodu zvyškov jedla a udržuje ju tak neustále čistú.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardný
Umiestnenie umývačky Voľne stojací

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 61 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,4 m (1,4 m)
Kód:  ETMY005
Produktové číslo:  ETA339290010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07