Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ETA 239490001

+ 5 rokov záruka na čerpadlo po registrácií
4,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 239490001

Cenovo dostupná úplne integrovaná vstavaná umývačka ETA 239490001 umyje naraz až 14 súprav riadu. Aj napriek množtvu moderných funkcií bude šetrná k vašej peňaženke, pretože patrí do energeticky úspornej triedy A++. Ďalšou nespornou výhodou je veľmi tichý chod vďaka technológii Deep Silent, takže pri nej môžete pokojne odpočívať bez toho, aby vás pri umývaní rušila – hlučnosť pri prevádzke nepresahuje hodnotu 44 dB. Umývačka ETA s tromi ostrekovacími rovinami ponúka až 9 nastavených programov. Okrem tých klasických ako napríklad intenzívny, normálny, ECO umývanie, alebo sklo je možné využiť aj niekoľko doplnkových funkcií ako je extra sušenie, extra čistenie, funkcia expres, alebo 2-zónové umývanie.

Kľúčové vlastnosti umývačky ETA 239490001

  • Cenovo dostupná umývačka ETA pre 14 súprav riadu
  • Energetická trieda A++
  • Úplne integrovaná
  • 9 umývacích programov
  • Samočistiaci mikrofilter
  • Doplnkové funkcie
  • Horný nastaviteľný kôš

Dostatok priestoru a ovládanie umývačky ETA

Po otvorení dvierok umývačky nájdete samostatnú príborovú zásuvku a 2 veľké zásuvky so sklopnými priehradkami na taniere. Veľkou výhodou je, že horný kôš môžete nastaviť podľa vlastnej potreby. Integrované elektronické ovládanie je jednoduché a v kombinácii s informačným LED displejom to zvládne naozaj každý. Na paneli však nájdete aj veľmi užitočný ukazovateľ nedostatku soli, či leštidla. To ale nie je všetko! Začiatok programu môžete bez problému odložiť až o 24 hodín a súčasťou je samozrejme aj poistka proti pretečeniu. Samočistiaci mikrofilter efektívne zbaví vodu zvyškov jedla a udržuje ju tak neustále čistú.

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,4 m (1,4 m)
Kód:  ETMY007
Produktové číslo:  ETA239490001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04