Obnoviť stránku

ETA 0603.90000 Bára

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 0603.90000 Bára

Českého výrobcu ETA s viac ako 70-ročnou tradíciou netreba dlho predstavovať. S rýchlovarnou kanvicou Bára s objemom 1,7 l a vysokým príkonom 2 200 W budete mať vodu vždy rýchlo uvarenú. Praktickosť zabezpečuje predovšetkým vyberateľný a umývateľný filter vo výlevke, obojstranný ukazovateľ stavu vody odstupňovaný po pol litroch a nechýba ani vyznačenie maximálnej hladiny vody.

Univerzálny dizajn

Krémovo modré sfarbenie sa hodí do väčšiny domácnosti. V držadle kanvice je umiestnené tlačidlo na otváranie výklopného viečka. Na spodnej strane základne je priestor pre navinutie kábla, ktorý vám nebude prekážať pri pohľade na váš interiér.

Je bezpečná

Spoľahnúť sa môžete na funkciu automatického vypnutia pri dosiahnutí bodu varu. Takisto oceníte bezpečnostnú poistku pred prehriatím a chodom naprázdno. Svetelná signalizácia vás upozorní na to, že je kanvica zapnutá. Vykurovacie teleso je skryté pod dnom, čo okrem vyššej bezpečnosti podstatne zjednodušuje aj údržbu celého vnútrajšku.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchle dosiahnutie varu vďaka príkonu 2 200 W
  • Objem kanvice 1,7 l
  • Prítomnosť bezpečnostných prvkov
  • Jednoduchý, pritom veľmi elegantný dizajn
  • Jednoduchá údržba
  • Priestor pre navinutie prívodného kábla

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Modrá
Kód:  EAN1152c1
Produktové číslo:  ETA060390000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09